Ahoj chlapi, mam astru 1.8 16v 98 85kw. od unora ojetou za 115tis po mesici kotrolka motoru, diagnostika-skrtici klapka. vymena 13000kč. po tech dnech kontrolka motoru, diagnostika? skrtici klapka! pak snad setkrat reklamace- nepochodil jsem. pry vse v poradku!!! auto cuka a porad sviti kotrolka motoru jezdi to v nouzovim rezimu sice dobre ale cuka. starty v vpoho. UZ ME TO NEBAVI. VYMENIM NEBO PRODAM ZA 95tis KDO MA CAS SE STI PROBLEMEM POHRAT MA SKVELE AUTO ZA VELIKOU SLEVU: FOTO EMAILEM NEBO AZ PRIJDU NA TO JAK SE FOTO VKLADA JSEM Z KARLOVARSKA 721683647
preco ze pekac....vsetko je to o tom, ako sa k tomu clovek spraval...Diely menit trocha v predstihu...a nie az ked sa uuplne poseru....tot moj nazor...
Ja to tak robim, auto ma uz 9 rokov...kilometrou huufu a zatial zaklopem si...vsetko o.k.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Být tebou, tak se zaměřím ještě na řídící jednotku. Měl jsem podobné problémy jako ty a pak v jednotce našli studený spoj....
Opraveno a jezdím bez problému dál...
Ak ukazuje vadnú škrtiacu klapku, tak ako to opravili ? Ako chcú peniaze za opravu ? Za akú opravu. Reklamácia !!!
To je na súd.
Na inom aute sa Ti môže stať to isté alebo aj horšie. Skús pozrieť na tomto fórume sa riešia takéto problémy, hľadaj Bubák či sa tu niečo také neriešilo, vydž niekto Ti hádam poradí.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Kraken píše:Ak ukazuje vadnú škrtiacu klapku, tak ako to opravili ? Ako chcú peniaze za opravu ? Za akú opravu. Reklamácia !!!
To je na súd.
Na inom aute sa Ti môže stať to isté alebo aj horšie. Skús pozrieť na tomto fórume sa riešia takéto problémy, hľadaj Bubák či sa tu niečo také neriešilo, vydž niekto Ti hádam poradí.
Právě že neopravili....Jen vyměnili, jenže to klapkou nebylo. Já bych mohl vykládat...
Naposledy upravil(a) Gallo dne 30 zář 2008, 12:19, celkem upraveno 1 x.