Já mám 1.7.DTI ( Isuzu ) A měnil jsem to při 150 000 km-jak je doporučováno pro tento motor.Jinak,když jsem se ptal,jak to,že po tak dlouhé době?Řekli mi,že tam je řetez a né řemen
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Capone píše:Já mám 1.7.DTI ( Isuzu ) A měnil jsem to při 150 000 km-jak je doporučováno pro tento motor.Jinak,když jsem se ptal,jak to,že po tak dlouhé době?Řekli mi,že tam je řetez a né řemen
Capone píše:Já mám 1.7.DTI ( Isuzu ) A měnil jsem to při 150 000 km-jak je doporučováno pro tento motor.Jinak,když jsem se ptal,jak to,že po tak dlouhé době?Řekli mi,že tam je řetez a né řemen
Tak to Ti povedali peknú volovinu.Je tam remeň.
Že by to nevěděl človek,který v Oplu dělal mechanika?
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Já mám 1,7Dti od ISUZU a je tam na 100% řemen. Udávali 120000 do výměny. Při servisce paní řekli at přijede na 140000 a pak že ho vymění a na 122000 rána a šlus. Oprava dle oplu 100000Kč. Aspon jsem to auto koupil levně a oprava byla za 30000Kč Ale nebyl to hezkej pohled a tak bych ho raději na 120 měnil. Jinak řetěz má jen 2,0 Dti 74kW.