klepe pri brzdeni
klepe pri brzdeni
ahoj, rekneme ze od vymeny kol na letni si toho zacinam vsimat, rpi mensi rychlosti pri brzdeni jakoby auto poskakovalo, neco jako kdyby brzdilo,min brzdilo, brzdilo atd. proste v zavislosti na rychlosti , tim padem si rikam jestli neco s kotoucema??? no ale nebylo to znat nijak na sile brzdeni jen ze se to auto jakoby pohoupavalo. no a dneska kdyz sem na dalnici pribrzdoval cca v 160 tak to uplne mlatilo do volantu a vcelku dost, nevite nekdo cim by to mohlo bejt? neco z kotoucema? destickama? zda se mi ze to je tak od ty doby co mi menili ty kola ale to nemuzu rict urcite
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli je to ono, ale pokud chceš stočit kotouče, udělaá ti to skoro každý servis, pokus je na to vybaven. Pozor, ne autorizovaný, ten ne. Ale ne všechno se dá stočit. Pravda je, že se dají stočit jen jednou, tzn., pokud už to někdo dělal a tak jedině nové kotouče. Jinak já jsem to dával mechanikovi, který mi spravuja auto a ten s tím jel do nějakého servisu, kde mu to udělali 50Kč/ks. To znamená za 100 oba. Ale po známosti, tak možná to budetak 100Kč/ks normálně. Jde o to, že to musí být rovnoměrně.gErda píše:a kdo mi to muze udelat? servis nebo nekde jinde? kolik za to +- chtej?
Jinak chce to rozhodně dát k známému, máš-li nějakého mechanika, nebo do servisu každopádně... Nevím co by to mohlo být...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
hmmm to me teda moc netesi da se nejak poznat pohledem jestli uz byly prebrouseny ci ne ? a na prebrouseni musi se sundat ci jak se to vubec dela? je mozny ze by se zkroutili tim jak mi utahovali kola kdyz prezouvali? nebo je to total blbost? premejslim jak se to mohlo zniceho nic takhle stat, v tech 160 to hazelo fakt silene tim volantem
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Jo
no my jsme je teda radsi vymenili