Zdravím mám problém s modelovou řado mé astry. Byla dovezena z Belgie a vyrobena v roce 2001 do provozu přihlášena 12. 2001. Mohlo by se jednat o modelovou řadu 2002. Díky.
Tak to je hnusne, no co nadelas . Zkus to alespon odhadnout dle vyrobnich cisel veci jako jsou plasty, pasy, kabelaz a co ja vim co jeste. Vzdy by tam mel byt uveden mesic a rok vyroby a az najdes ten nejmladsi mesic, tak to pak znamena, ze driv nez pred timto datumem to auto jiste nesmontovali .
Moc Vám děkuji . Je to modelový rok 2001 del WIN. Což mě moc nepotěšilo . Mám v TP napsány pouze jedny pneu a další až v alternativách a na závěr alternativ je uvedeno že to platí pouze pro nodelový rok 2002 a výše. Tak budu asi muset jezdit na 175/70 R14. To je docela hnus. Na takovýmhle autě.
mibart píše:Moc Vám děkuji . Je to modelový rok 2001 del WIN. Což mě moc nepotěšilo . Mám v TP napsány pouze jedny pneu a další až v alternativách a na závěr alternativ je uvedeno že to platí pouze pro nodelový rok 2002 a výše. Tak budu asi muset jezdit na 175/70 R14. To je docela hnus. Na takovýmhle autě.
mibart píše:Moc Vám děkuji . Je to modelový rok 2001 del WIN. Což mě moc nepotěšilo . Mám v TP napsány pouze jedny pneu a další až v alternativách a na závěr alternativ je uvedeno že to platí pouze pro nodelový rok 2002 a výše. Tak budu asi muset jezdit na 175/70 R14. To je docela hnus. Na takovýmhle autě.
To je nějaký divný , ne ? Já mám 1.4 16V r.v. 2000 a mám to jako ty - 175/70/14 a 15" a 16" v alternativách . To se mi zdá dovný , aby se dalo jezdit jen na 14" ...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A