Svietiaca/blikajuca kontrolka oleja
Svietiaca/blikajuca kontrolka oleja
Nazdar chlapi , dnes sa mi stala taka vec ze zacala blikat/svietit kontrolka oleja , robi to iba v nizkych otackach , proste ked tam mam cca cez 1500ot. tak kontrolka zhasne , teda v nizkych otackach svieti , ked zacnem postupne zrychlovat tak zacne blikat az uplne zhasne , opacny postup pri spomalovani .... cim to moze byt ?? ..... za rady dakujem .... inac Opel Astra G 2,0dti .... prilozene video
https://www.youtube.com/watch?v=joZ_wHz ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=joZ_wHz ... e=youtu.be
- Reklama
-
Re: Svietiaca/blikajuca kontrolka oleja
....tlak oleja alebo hladina oleja to asi nevieš? Skúsil by som mrknúť aj na konektory čidiel ktoré sú vpredu na olejovej vani. Nebol si niekde okolo lesa harašiť?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
neviem ... zacalo to ked som dupol na brzdu , lebo jedna pi*a mi nedala prednost cize najskor len nieco s elektrikou ?
Tušim som tu raz čítal niečo o zakarbonovanom čidle alebo také niečo. Rozobrať a vyčistiť.
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
hladam a nic som zatial nenasiel
-
U benzinovej VB X20XEV cca po 300tkm som to zažil aj ja ale obávam sa že u dizlu to tak skoro nekarbonuje vo vani ako u benzinaka, mimochodom check-control ti vypisuje niečo? No pokiaľ by to len predsa bolo hladinové čidlo tak musí isť vana dole!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
nie , palubak nevypisuje nic , iba ta kontrolka .... ale vyzera to na cidlo , podla toho co som sa docital ... bud zanesene alebo poslo papa
-
Neviem či sa to dá otestovať cez Op-Com, ak áno tak by som to skúsil!
no cez opcom neviem ..... nevie niekto ci ma to cidlo neaky vpliv na chod motora ?? lebo domov to mam 200 km tak ze sa nieco neposerie....
ještě si nenapsal jestli tam je dost oleje
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
samozrejme ze je ho tam dost
- marcus_Astra_
Čau, aj mne sa to stávalo že mi poblikovala kontrolka počas jazdy a bolo to čidlo tlaku oleja, odišlo a ešte som mal aj zhrdzavený kábel na na konektore. Stačilo dať nové čidlo za pár drobných a nanovo napojiť konektor s káblom a bol pokoj
Marcus_Astra_G_1,8_X18XE1_1998_220 000 tkm_Run_to_OPC-Line_from_GM_Parts
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN