z20let pri zahratem motoru blika kontrolka mazani na volnobe
z20let pri zahratem motoru blika kontrolka mazani na volnobe
Pri zahrati motoru nad cca 80°C zacne problikavat kontrolka mazani.pouze na volnobeh. Vymenil jsem olej,filtr,cidlo tlaku,vycistil regulator tlaku. Ale je to jen pruzinka a navic cista.tak nvm jestli muze bejt treba unavena...nemate s tim nekdo zkusenost?
bertone,z22se,z20let
- Reklama
Re: z20let pri zahratem motoru blika kontrolka mazani na vol
olejový čerpadlo?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
...alebo ešte uplne tou najhoršou možnosťou je aj možny lager na kľuke, ale to len strašim. Pripadne ak by bola možnosť premerať tlak oleja nezavislim merakom pre kľud na duši.Vojta píše:olejový čerpadlo?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Tlak mam v planu premerit.jen nemam cim. Musim nekoho sehnat. Jinak saly na klice jsou novy,motor je delanej.kovany pisty a vse novy. Cerpadlo zustalo na bloku puvodni. Kdyz otevru vicko na dolejvani tak mi to ohazi pul motoru,nahoru to maze. Ale nejlepsi to bude premerit asi no...ja jen jestli nekdo nemel stejnej problem
bertone,z22se,z20let
-
Ja uvažujem niečom takom to http://www.race-shop.sk/shop/13-elektro ... glow-seria najsamprv to zapojiť na divoko a potom aj na trvalo.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
koukam nenapsal jsem cim to bylo... clovek od kteryho jsem auto koupil delal go motoru. bohuzel ne moc peclive..po sundani hlavy jsem zjisil vydreny vsechny valce od pistnich cepu...
bertone,z22se,z20let