Seřízení světel AE
Seřízení světel AE
Zdravím, mám nově světla od Angel Eyes (Sonar) a nemůžu přijít na to kde se seřizuje výška světlometů, každý světlo mi svítí jinam a oslňuju jak ****... jedinej šroub co je tam po ruce je na 8mičku klíč a když s ním hýbu tak se sice viklá čočka potkávačky ale výsledek žádný (možná naklápění do stran). Mám zapojený i funkční motorky nastavený na nejnižší úroveň a furt je to moc nahoru.. už mě to pěkně točí..
pokud ani zde nenajdu odpověď tak s tím zajedu do servisu a bude po prdeli..

Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seřízení světel AE
A máš ty motorky opravdu,ale opravdu řádně zaháknuté do těch vniřních bazmeků ve světlech?
Protže parabola se fakt nemůže jen tak kejklat.
Protže parabola se fakt nemůže jen tak kejklat.
Šly tam nasadit jediným možným způsobem, naklápění funguje ale prostě to svítí do pryč.. 

www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
kdyz se podivas zezhora na svetlo,pri otevrene kapote,,jsou tam dva otvory a vnem je otvor na 6ti hran nebo krizovy sroubovak.Jednim stelujes nahoru a dolu a druhym do leva a prava
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
u AE od Sonaru není.. v tom je ten háček.. u originálu to bylo, vytáhneš záslepku narveš tam šroubovák a točíš.. tyhle to prostě nemaj.. možná někde na nepřístupným místě, ale sundávat kvůli tomu zas celej nárazník.. by mě prcek vzal.
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
mrkni se ještě ze strany jakoby od motoru.. já na angelech od fk to mám z vnitřní strany.. ale jinak když si zajedeš na stk, za pár kaček ti to tam seřídí.. 

Zítra na to vlítnu.. nic jinýho mi nezbývá.. kámoš říkal že když jsem jel za ním tak jsem mu to pěkně pral do zpětnýho..
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz