Žárovky H7 Hella
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Žárovky H7 Hella
Diskuse ke clanku https://www.astra-g.cz/zarovky-h7-hella/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žárovky H7 Hella
Tak Helly používám jako rezervní nicméně OSRAM night breaker pro nás co jsem Xexnon negativní je jasnou volbou...
Osramy svíti fakt špičkově
Osramy svíti fakt špičkově
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Upravil jsem clanek o par info, cenu atd. Mate nekdo srovnani hella / osram? stoji o pade vic takze to je ok jen me zajima zda to neni skoro to samy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jenom otázka zda-li Hella má i UV filtr?? Aby zbytečně nezažloutly světlomety. OSRAM je 100% má.
-
- Kontaktovat uživatele:
Subjektivně ti ten pocit popsat můžu neb sem začal na Hellách, jezdil sem s nima do té doby než jsem si na novinkách.cz přečetl topic o žárovkách druhý den jsem byl v obchodě a zeptal jsem se zdali maj Nightbreaker, odpověď byla kladná, tak mělo o dva kusy na skladě míň a já byl o pětibábu chudší.
Výsledek?
Nesrovnatelnej, hlavně do stran to hezky svítí, při pohledu do světel není světlo žluté ale bílé takže to i vypadá líp. Žárovky na sobě mají modrý proužek kt. je proti vlastnímu oslnění. Výrobce udává že zvýší svítivost až o 90% (což je dle mě nerealné a a nemyslím si to)
Jedinou vadu na kráse mají a to jest životnost. Výrobcem udávaná 200hodin
Nightbreakery sem dával tak 4 měsíce zpět a svítí denně jsou v provozu cca 30min čistého svícení
spočtu li si to průměrně 4 mesice x 30 dni = 120dni . 120dni * 30minut = 3600minut / 60 = 60hodin
To by měl být průměr, jenže žárovky už nesvítej tak hezky a bíle jak předtím při pohledu do světlometů . Když jsme to porovnávali s kulišek91 ten má taky nighty svítilo mu to bělejc -> při pohledu do světlometů
Nicméně nepraskly zatím, až rupnou poreferuji kolik toho dali. Je to drahá sranda na výrobcem udávaných 200hodin , ale takováhle sranda za to stojí neb svítivost je i po těch 4 měsících stále lepší než obyčky. A to podotýkám že mám lampy co už maj něco za sebou, jsou jednou leštěné a zevnitř špinavé.
Až mi prasknou ,půjdu opět do obchodu a opět vykoupím 2ks nightbreaker.
Jinak osram nightbreaker je MO cena kolem 250kč za 1ks H7 !
Zajímavostí je že můj známý co má Pežouta 306 výroba asi 2004/2005 nemůže nightbreakery používat v autě, neb nevím jak to jeho pežout dělá ale svítí v něm opravdu intenzivně a intenzivně praskají, jiné mu to nedělají jenom nightbreakery. Je to francouzské auto inu nedivme se
Výsledek?
Nesrovnatelnej, hlavně do stran to hezky svítí, při pohledu do světel není světlo žluté ale bílé takže to i vypadá líp. Žárovky na sobě mají modrý proužek kt. je proti vlastnímu oslnění. Výrobce udává že zvýší svítivost až o 90% (což je dle mě nerealné a a nemyslím si to)
Jedinou vadu na kráse mají a to jest životnost. Výrobcem udávaná 200hodin
Nightbreakery sem dával tak 4 měsíce zpět a svítí denně jsou v provozu cca 30min čistého svícení
spočtu li si to průměrně 4 mesice x 30 dni = 120dni . 120dni * 30minut = 3600minut / 60 = 60hodin
To by měl být průměr, jenže žárovky už nesvítej tak hezky a bíle jak předtím při pohledu do světlometů . Když jsme to porovnávali s kulišek91 ten má taky nighty svítilo mu to bělejc -> při pohledu do světlometů
Nicméně nepraskly zatím, až rupnou poreferuji kolik toho dali. Je to drahá sranda na výrobcem udávaných 200hodin , ale takováhle sranda za to stojí neb svítivost je i po těch 4 měsících stále lepší než obyčky. A to podotýkám že mám lampy co už maj něco za sebou, jsou jednou leštěné a zevnitř špinavé.
Až mi prasknou ,půjdu opět do obchodu a opět vykoupím 2ks nightbreaker.
Jinak osram nightbreaker je MO cena kolem 250kč za 1ks H7 !
Zajímavostí je že můj známý co má Pežouta 306 výroba asi 2004/2005 nemůže nightbreakery používat v autě, neb nevím jak to jeho pežout dělá ale svítí v něm opravdu intenzivně a intenzivně praskají, jiné mu to nedělají jenom nightbreakery. Je to francouzské auto inu nedivme se
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale v lete to je asi jedno co mas pokud nejezdis v noci
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja mam na Zafe Osram Night Breakry (ty povodni ne PLUS) a musim rict, ze opravdu sviti luxusne. Nicmene je fakt, ze casem ztraceji na svitivosti. Mam automat na sviceni a svitim denne a uz je mam pres dva roky. Jinak ty Helly ma kamos a nejsou nejhorsi, proste pomerne lepsi prumer se slusnou vydrzi za pomerne dobre prachy.
PS: Tata ma Fabii a kamos Fiat Stilo a u obou je jedno co tam date za zarovky, vzdy vymenite oba pary pary 2x rocne. Ja na Zafe v podstate nemenil zarovky.
PS: Tata ma Fabii a kamos Fiat Stilo a u obou je jedno co tam date za zarovky, vzdy vymenite oba pary pary 2x rocne. Ja na Zafe v podstate nemenil zarovky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký má být rozdíl mezi normál a pluskama bo já mám plus.
To je nějaká OLD edice?
To je nějaká OLD edice?
plus by MĚLY mít větší životnost..světlo NB je mazec jenže pokud nemáš SPDS tak je ve dne brzo odvaříš a ptal sem se na ty plusy v prodejně kam chodím a že radši je nebere protože prostě nevydrží a pokud v noci nejezdíš štreky tak jsou jiné a levmější žárovky které stejně splní službu najdi si test..
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
ja mam NB plus, kupoval som ich minuly rok kvoli tomu, ze kazdu nedelu idem nieco cez 2 hodiny v noci a predchadzajuce ziarovky proste zle svietili...
cez den mam samozrejme denne svietenie a uz vydrzali nieco cez 6 mesiacov na aute, z mojho pohladu za tie peniaze luxus
cez den mam samozrejme denne svietenie a uz vydrzali nieco cez 6 mesiacov na aute, z mojho pohladu za tie peniaze luxus
-
- Kontaktovat uživatele:
1) Co je SPDS ??
2) Ja denni sviceni nemam, mam pouze automat na rozinani, rocne najezdim tech 15tis a mam ty puvodni NBR uz pres dva roky.
2) Ja denni sviceni nemam, mam pouze automat na rozinani, rocne najezdim tech 15tis a mam ty puvodni NBR uz pres dva roky.
-
- Kontaktovat uživatele:
spds je denní svícení??
Herry: A jak se držej ty nightbreakery furt máš krásně bílý světlo ?
Herry: A jak se držej ty nightbreakery furt máš krásně bílý světlo ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno reknu to asi tak, koupil jsem blbec tri, ze si jednu necham jako rezervu. Mno a tesne pred druhym rokem jedna prdla, ale to bylo nerovnosti na ceste. Mno tak jsem tam dal tu treti nahradni. Mno a rozdil je docela patrny. Jedna zarovka je na aute od 22.12.2009 a druha nekdy na konci listopadu 2011. A je tam videt, ze ta dvouleta je vice do zluta, ale stale vice do bila nez klasicka zarovka.
pánove a doslo se teda k cemu ? Dnes chci udelat vymenu a nevim jestli opet Osramky NB+ nebo ty H7 Hella.. trápí mě ta snizena svitivost.. a to docela dost..
Opel Astra G 1,6 16V 74kW rok 1999
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504