Nazdarek,
nevie niekto v com je figel pri doladovani strechy na cabriu? Pripadne co sa ma mazat a co nie? pri skladani strechy to treba trochu potlacit (to robi +- od kupy, to neva) ale pri zatvarani sa mi to zastavi tak 10cm pred uplnym uzavretim a musim pustit tlacitko, pripadne strechu pol centi podvihnut a potom to s pocutelnou namahou zavre. Mal som to rozobrate, takze som to mozno dako posahal. Vie niekto helpnut pls?
Dik, I.
Astra G Cabrio - platena strecha
Astra G Cabrio - platena strecha
Naposledy upravil(a) IgorCh dne 16 čer 2011, 11:31, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- jakub tekel
Re: Astra G Cabrio - platena strecha
zdravim, tak sem koupil cabrio, je to 2002 a strecha je poloautomat (musim rucne odjistit zamek)
a ty roky se na aute podepsaly, promackanej klakson, lehce poskrabanej stredovej panel a osoupany okolo radicky sem bral jako samozrejmost, ale bohuzel i na strese, je docela spinava, a ma malou zaplatu (asi jako 50ti koruna) dovnitr nicmene nezatejka, to je plus.
pristi tyden bych mel jet na vycisteni, tak pak napisu jak to dopadlo.
ale rekl bych ze lehce utika ta hydraulicka kapalina, za levym oknem je plast ulepenej a kdyz sem na to koukal, tak sou ty hadicky spravovany.
sam to rozebirat nebudu, to by se klidne mohlo stat ze budu muset jezdit s destnikem.
nevite nekdo ceny servisu strechy? +- samozrejme.
jestli se treba nevyplati to cely nechat povymenovat, nebo se radsi smirit s lehkym unikem?
dekuji
a ty roky se na aute podepsaly, promackanej klakson, lehce poskrabanej stredovej panel a osoupany okolo radicky sem bral jako samozrejmost, ale bohuzel i na strese, je docela spinava, a ma malou zaplatu (asi jako 50ti koruna) dovnitr nicmene nezatejka, to je plus.
pristi tyden bych mel jet na vycisteni, tak pak napisu jak to dopadlo.
ale rekl bych ze lehce utika ta hydraulicka kapalina, za levym oknem je plast ulepenej a kdyz sem na to koukal, tak sou ty hadicky spravovany.
sam to rozebirat nebudu, to by se klidne mohlo stat ze budu muset jezdit s destnikem.
nevite nekdo ceny servisu strechy? +- samozrejme.
jestli se treba nevyplati to cely nechat povymenovat, nebo se radsi smirit s lehkym unikem?
dekuji
Opel Astra G 1.6 16V/74k, cabrio - a.k.a. gábinka :)
Re: Astra G Cabrio - platena strecha
Az budete vedet info tam piste, bratranek zitra kupuje Astru Bertone cabrio
Soukromé: Opel Astra Bertone Coupe 1,8 16V 2003
Pracovní: Opel Astra Caravan 2.2 2004
Pracovní: Opel Astra Caravan 2.2 2004