Gorbo1 píše:Ahoj.Ja mam podobny problem.Mne otackometer funguje bez problemov,ale ukazovatel rychlosti ako kedy.Napr.zacne ukazovat normalne a potom z nicoho nic sa bud zasekne,alebo rucicka sekano ide smerom hore,ale ked tuknem na ukazovatel rychlosti,teda na to plexisklo,tak rucicka funguje normalne,ale neukazuje spravne.Ked vypnem motor a vyberem klucik,tak sa rucicka vrati na nulu.Nerobi mi to casto,ale iba niekedy.Kontrolka mi ziadna nesvieti.Cim to moze byt?Pripadne ako zavadu odstranit a co by to asi tak stalo?Dakujem za rady.
Gorbo1 píše:Praveze som bol na diagnostike,a nic.A ta kontrolka ABS mi sem tam zasvietila,ale iba niekedy a po prvom zabrzdeni zhasla.A menil som hodne veci na aute,tak som vymenil aj ten naboj.Nemoze tam byt len spatny kontakt?Lebo ked tuknem na rucicku,co ukazuje rychlost,tak sa spamata a ide normalne.
Možná blbá otázka, ale zkusi ljsi ty budíky vyndat, sundat to plexi a mrknout jestli ti ty ručičky někde nedřou ? Teda když ti skokově a na púklepání choděj, třeba se v tom už někdo hrabal a trošičku je přihnul
Říkám jen nápad ale asi to bude blbost