podla najazdenych kilometrov {vzdy ked tankujem do plna vynulujem} sami mi zdalo ze treba uz tankovat. ALE ukazovatel stavu benzinu ukazoval 1/4 a kontrolka nesvietila tak som v pohode jazdil dalej AZ kym sa nestalo ze mi auto prestalo ist. podlhom spekulovanie ze co sa stalo ma napadlo ze mozno dosiel benzin, dolial som a auto pekne naskocilo a vozil som sa dalej.
od tej doby zacal ukazovatel benzinu v nadrzi ZLE ukazovat stav. natankoval som do plna a ukazuje iba 3/4
predtym som si to nevsimol ale od tej doby akoby vzdy ked otvaram nadrz pri tankovani, tak to nejako viacej SICI / FUCI
cudne, natlakuje sa nadrz?
pytal som sa par ludi ze co to moze byt, jedni ze filtre a sitka, druhy ze cerpadlo plavak, a ze tlak v nadrzi je v pohode, ze to sa stava.
cca pred 2 tyzdnami sa mi zase stalo ze pocas jazdy do roboty mi dosiel benzin a auto prestalo ist, dolial som cca 4litre {od prvej prihody nosim v aute flasku...} a isiel som na pumpu, s domnenim ze nadrz je prazdna tankujem do plna a camkam ze tam vlezie cca 50litrov LENZE vliezlo iba 30litrov

novy poznatok a vsetko je komplikovanejsie ....
vcera som menil kolesa na zimne, ked som mal auto zodvihnute tak som sa pozrel na nadrz ci tam nieje nieco cudne.
nadrz je nejaka scucnuta, akoby v nej bol podtlak
popod nadrzi ide pasovyna ktora ju drzi. medzera medzi nadrzou a pasovynou je v strede cca 4cm
natiahol som sa a otvoril som vyko, bolo pocut zvycajne SICANIE / fucanie a nadrz trosku zvacsila objem.
myslim ze nadrz je uz deformovana
preco tam vznika podtlak?
co moze byt chyba?
stalo sa to uz niekomu?
diki za pomoc