zdravim
mel bych mozna blbej dotaz, otec ma Astru F sedana a k tomu dokoupeny drzaky na strechu, netusite nekdo jestli to bude vzajemne pasovat na Gecko hatchbacka?
Popr nejakej jinej napad jak prevazet kola?
drzaky na strechu
drzaky na strechu
X16XEL 1.6 16V rv2000 edice 100 :)
- Reklama
Re: drzaky na strechu
No není lepší to nejdříve vyzkoušet? Jestli je to komplet zahrádka (dva příčníky přes střechu) tak by pasovat měla, maximálně se upravý šířka mezi jednotlivými úchyty na střechu, nahoře se povolí šroub, který drží příčnou trubku (musí se vyklepnout, drží to na klínku) a po úpravě šířky se to zas dotáhne imbusem. Aspoň tak to mám já a mám zahrádku, která pasuje na kadeta, Fko, Gčko, i Corsu C
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
nojo tata je nema doma tak jsem se k nim nemohl dostat, kola jsem nacpal do kufru nakonec
musim na to mrknout, ma naky origo Opel a nevim jiste jestli to tam jde posouvat
musim na to mrknout, ma naky origo Opel a nevim jiste jestli to tam jde posouvat
X16XEL 1.6 16V rv2000 edice 100 :)
Jasně rozumím tomu, ty stavitelný příčníky na eFko jdou bez problémů nandat na géčko (vyzkoušeno s kolegou v práci co má eFko), ale pokud jsou to ty nestavitelný, čili jakoby origo Opel (na krytkách zámků nápis opel, podle info od Trdla jsou to stejně Thulle) tak to ti neporadím jestli sedí rozměrově, zámky do střechy sedí určitě
Asi jak už psali kluci vyzkoušet a uvidíš
Asi jak už psali kluci vyzkoušet a uvidíš
Mobil : 602318645
- libor-michal
ahoj,nepasujou mám origo na G a zkoušeli jsme s kámošem na jeho F-ko a byli vetší cca 10cm.Kaz píše:zdravim
mel bych mozna blbej dotaz, otec ma Astru F sedana a k tomu dokoupeny drzaky na strechu, netusite nekdo jestli to bude vzajemne pasovat na Gecko hatchbacka?
Popr nejakej jinej napad jak prevazet kola?