Predelani "pevneho" volantu na stavitelny
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Predelani "pevneho" volantu na stavitelny
Nedelal jste to nekdo? Dost mi vadi ze ve svy astruli muzu jen hybat sedackou nahoru a dolu ale volantem ne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Predelani "pevneho" volantu na stavitelny
Je i rozdíl v palubovce...a jestli chceš měnit palubku,to teda nevím...Známý kupoval do astra G a ptali se,jestli stavitelný volant nebo ne 

No Miloshi asi bych si to rozmyslel, jestli je to finanční rána. Já mám stavitelnej ve 2 osách a jediný kdy jsem s tím hejbal, tak to bylo když jsem ověřoval jestli to tam mám
, jinak standartně naplno od sebe a nahoře
(taky proto abych se za ten koláč vůbec veše a ještě dosáhnul na pedály) 

Mobil : 602318645
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak jak píše Defender, pokud máš aspon trochu standartní postavu a za volantem sedíš normálně(neležiš jak někde ve sportáku) tak stavitelný volant je na pytel. Poloha tak jak je u pevného volantu je stejně ideální.
Taky to mám stavitelný, ale využil jsem to také při zjištění že to mám. A také to mám ve stejné poloze jako DEFENDER.
Podlě mě to má význam u aut který používá více lidí,kdybych to tam já neměl tak je mi to jedno. Je to hezký bonus,ale až tak nevyužitelný.
Podlě mě to má význam u aut který používá více lidí,kdybych to tam já neměl tak je mi to jedno. Je to hezký bonus,ale až tak nevyužitelný.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Bože, proč jinou palubku? Tyč je jiná a domeček kolem je jinej, ale proč by měla být jiná palubka???
Btw: to už jsem Miloshovi psal ráno na icq, že s tím taky nehejbu a jak to tu čtu tak máme všichni stejnou pozici - od sebe a nahoru.
Btw: to už jsem Miloshovi psal ráno na icq, že s tím taky nehejbu a jak to tu čtu tak máme všichni stejnou pozici - od sebe a nahoru.

END
Rovnaká pozícia
A to som neni žiadny obor...
Ale využil som to aj keď som vymontovával budíky (úplne k sebe a dole)

Ale využil som to aj keď som vymontovával budíky (úplne k sebe a dole)

Já to používám víceméně jen na dálnici dám si volant dolů trochu k sobě a vybulím se v sedačce 

- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
No ja bych prave potreboval ten volant dat nahoru.Jak ho nemam stavitelnej,tak je moc nizko a ja jsem prostorove rozmernej
.TAkze asi nahodim tvrdou dietu a bude po problemu 

Mám nastaviteľný a musím povedať že je to dobrá vec. Ale naši to nemajú a myslím že dá sa nájsť tiež dobrá poloha za volantom.
Ja to mám úplne k sebe a v strede
Ja to mám úplne k sebe a v strede

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, jak vy sedíte? Já teda skoro ležím, (v práci mi říkají Fitipaldi, že prý za volantem leřím a rychlost udružuju jako on
) a já ho mám k sobě co to de a skoro dole. Spíš uprostřed. Ležím tak, že když kouknu doleva, koukám na B sloupek.
A kapotu taky moc nevidím...
Předchozí astra neměla stavitelný volant a fakt je že ho chci na každém autě. Je to hrůza bez něj... Pokud všichni nesedí jako vy.

Předchozí astra neměla stavitelný volant a fakt je že ho chci na každém autě. Je to hrůza bez něj... Pokud všichni nesedí jako vy.

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
[quote="Trdlo"]Bože, proč jinou palubku? Tyč je jiná a domeček kolem je jinej, ale proč by měla být jiná palubka???
No nevím jak je to s tou palubkou,ale spousta lidí když se mě ptala na palubku tak se ptaly jak tam je volant,že to mají ty dvě jinak.Dokonce jeden člověk sháněl na rychlo,byl v polsku kde je repasují
,a tam mu řekli že mají skladem jen ten opačný než který potřebuje.Já mam doma jen pro stavitelné volanty takže je porovnat nemůžu,ale myslím si že ten rozdíl by měl být v tom výkroji kolem volantu - u stavitelného větší.Tak to i jeden ten člověk říkal,že by tam byla díra,kdyby dal palubku pro stavitelný volant do auta s pevným.Ale opravdu nevím,jen tlumočím co jsem slyšel. 
No nevím jak je to s tou palubkou,ale spousta lidí když se mě ptala na palubku tak se ptaly jak tam je volant,že to mají ty dvě jinak.Dokonce jeden člověk sháněl na rychlo,byl v polsku kde je repasují

www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi v tom rozdíl bude, protože je tam ještě před volantem ten plast, který je na pružině a zajíždí dovnitř, při posouvání volantu od sebe k sobě, nevím jestli je to u pevného, to by bylo asi k ničemu.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak asi jo.
Teď jsem na to koukal a jsou dvě palubky pro nastavitelný a pro nestavitelný... Heh, proč to dělat jednoduše. 

END
No Radoši myslím že je to dokonce předpisovej posed už vůči bagům a předpínačům pásů
(při opření do sedadla a hlavy na opěrku předpažit a cca. zápěstí se ti mají dotýkat horního věnce volantu)
Ale je to asi jen poučka, nicméně takhle mne to naučili a tak jezdím
.

Ale je to asi jen poučka, nicméně takhle mne to naučili a tak jezdím

Mobil : 602318645