Kde najdu palivový filtr?
Kde najdu palivový filtr?
Omluvám se předem za spam, jelikož předpokládám, že se to tady někde nachází, ale bohužel to nemůžu najít.
Koupil jsem si na svoji Astra G 1.6 16V palivový filtr a chtěl bych ho vyměnit. Mohl by mi jen někdo v rychlosti poradit kde ho najdu?
Děkuju moc za pochopení a za rady
Koupil jsem si na svoji Astra G 1.6 16V palivový filtr a chtěl bych ho vyměnit. Mohl by mi jen někdo v rychlosti poradit kde ho najdu?
- Reklama
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde najdu palivový filtr?
no žiadny spam to nie je , aj mňa to zaujima a neviem kde to mam hladat na tomto fore...
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně je k tomu potřeba takové spešl kleštičky,aby nezničil koncovky přípojek na filtr.Pak nedrží,je nebezpečí"vystřelení"z filtru a oprava je pak docela hustá.KaPi píše:Omluvám se předem za spam, jelikož předpokládám, že se to tady někde nachází, ale bohužel to nemůžu najít.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já ho měnil sám jen šroubovákem a kombinačkama,nic jsem neponičil,já ho mám na levé straně pod autem hned u nádrže,asi jako ostatní astry,najel jsem si zadním kolem na špalíček a za 10min bylo hotovo!Hlavně si neponič ty rychlo svorky a měj hned vše připravený po ruce,až vyndáš starej,tak než dáš novej,at ti nevyteče moc benzímu!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
pche 10 minut? to já dělal s pomocí asi hodinu..a nakonec jsem musel ještě jet koupit nové těsnění protože to původní se mi rozpadlo ale po druhé už by to bylo rychlejší! chce to jen dobrý přístup pod vozidlo
- denny
- Kontaktovat uživatele:
S tímto je to za pár sekund.
http://www.uni-max.cz/kleste-pro-montaz ... -filtru/d/
No tak tohle udělátko jsem neměl, dělal jsem na tom asi 2 hoďky a když jsem ulámal ty svorky a postrácel část těsnění, tak jsem to několikrát (poprvý jsem měl za sebou benzínovou stopu asi 10 cm širokou) obtočil izolepou a mazal jsem narychlo do Opelu, kde mi to za mrskej malej peníz udělali během 20 min. (ale byli to nervy)
Mobil : 602318645
Máš pravdu, předsedo, ale nezapomínej, že spousta lidí to tu stejně bude dělat malejma šroubovákama a kombinačkama. Na to že ten filtr vymění třikrát (v lepším případě) za dobu co astru mají, tak to zvládnou, a to co rozlomí, je stejně u filtru nové, ty převlečné části jsou hodně odolné, to by musela být velká lama aby je rozlouskla. (i když, já vím i tací jsou)denny píše:S tímto je to za pár sekund.
END
Tady jsem teda jen ty vnitřky , jo a u toho novýho jsem nic neměl a to jsem ho kupoval v Oplu
Dva malý plasty, nasadí se na filtr (de facto to těsnění) a přes to natáhneš tu modrou převlečku co je na trubičkách. To jsi tam neměl? A čím to těsnilo?
END
no právě... org. u sebe nic nemá, neorigo má...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Presne. Ja som mal s novým filtrom aj tie plastové svorky a tesniace gumičky. Vymenil som to pomocou klieští a šrobováku za chvílku. A benzín z nádrže nevytečie, len trocha z hadičiek.
No to jsou právě ty vnitřky, co se mi rozlámali a jiný jsem neměl, takže do Opla a hotovo , stejně příště si to nechám udělat v autorizáku, cena cca. o stovku vyšší, než když si ho u nich koupíš a pachtíš se stím sám