Mam problem ...mam opla astru F 1.8 Gti a nez byla zima tak auto jelo v pohode..ale pak napadal prvni snih..( ale nevim jestli to je tim) a pak nechtelo startovat....jako starter toci...baterka je nova...benzin do motoru jde...a svicky jiskru hazi...ale auto ne a ne nastartovat...auto mi stoji uz par dni na parkovisti a jsem zoufaly...slysel jsem hodne teorii jako napr. spatny kompresni tlak, rozdelovac zaneseny, cidlo otacek, cidlo hridele vacek neco co to, a ruzne...a taky jsem slysel ze by mohl byt nekde preruseny kablik ale kde? tot otazka......jak to auto jeste jezdilo tak se mi stavalo ze se mi to dusilo jako ze se mi vzdy jak jsem vyradil rychlost tak chciplo ....ale jak byl zahraty motor tak chytalo perfektne...no zahada:( poradte pls..
Taky může kecat čidlo teploty chl. kapaliny pro říd.jednotku.Hlásí,že je teplej motor a dá málo paliva.
Kdyby všechny tvoje popsaný problémy šlo vyřešit po netu nebo tlf.,to bych si hned pořídil nějakou linku 900 ... ..a válel se na gauči,než na autech v dílně.....
tak si predstavte ze ty nove svicky co jsem koupil byli vadne...tak jsem je zkusil opalit nad sporakem a vycistil jsem je smirkem....strcil z5 do motoru a nalil hodne benzinu a chytl to....tak jinac diky za rady ale na to cidlo teploty se pro jistotu podivam diky diky
bady333 píše:tak si predstavte ze ty nove svicky co jsem koupil byli vadne...tak jsem je zkusil opalit nad sporakem a vycistil jsem je smirkem....strcil z5 do motoru a nalil hodne benzinu a chytl to....tak jinac diky za rady ale na to cidlo teploty se pro jistotu podivam diky diky