Ahoj , chtěl bych se zeptat co stojí přidělání klíče na Astru G ? V klíči je centrál na DO , jde si o to zažádat přímo u Opela ? Nebo jde nějak změnit kod v imobiliseru ? Kouipili jsme totoiž auto jen s jedním klíčem , sice 1. maj. (firma) , serv. kn . , ale člověk nikdy neví že Díky
No to je ten o těch klíčích .....Já to myslím takhle : Mám jen jeden klíč , auto je z autobazaru a bojím se aby někdo neměl ten druhý klíč . Co je nejlepší udělat v tomhle případě ?
Aha, tak to jsem spatne pochopil, ty chces nechat preprogramovat jak klic tak imobilizer. Tak to se obrat na Zdenka Lbc ten by to mohl vedet pokud to nejak pujde. Osobne si myslim, ze pokud na tom budes trvat tak budes muset vymenit imobilizer v aute, ale mozna se pletu.
Přeprogramujou imobilizér, klíček se formátuje samostatně - teda pokud se nepletu. Měl by si ho dát do zapalování, otočit až se rožnou kontrolky a pak zmáčknout a zároveň nachivlku přidržet jedno z tlačítek. Auto se zamkne a zase odemkne. To ti snad ale udělají rovnou tam.
psal jsem ted do jineho Opla,jestli jde jiny klic (z vrajkace) s dalkou pouzit,preprogramovat DO a pak si nechat jen za 1200kc udelat pouze klic-ten kov.U jednoho opla mi rekli,ze to nejde,uvidime...
joo,bral bych ji urcite,chce to jen zjistit,jestli to opravdu bude fungovat...zatim nepsali a kolem opla pojedu az za 14dni-abych se zeptal osobne.Kolik bys za ni chtel?