Sterace
- Reklama
- Princ William
Ja koupil jako nouzovku grafitove za 25Kc/kus a jsem prekvapen ze to i slusne stira. Do leta je tam necham a na dovcu poridim nove, protoze nam po ceste pres Rakousko pokazde (vzdicky ) hnusne prsi.
Edit LOMIKAR
Ale fuj Vzdicky
raději Vždycky
Lépeji pořád nebo stále taky pokaždé
EDIT Marky
Plagyat se pise s i viz Tvuj prispevek nize (1=1)
Edit LOMIKAR
Ale fuj Vzdicky
raději Vždycky
EDIT Marky
Naposledy upravil(a) Marky dne 22 bře 2007, 23:20, celkem upraveno 2 x.
Oki, i tak diky, mam v planu si je objednat, ale ne ty Bosch, tak uvidime co mi domu prijde a jestli to nejak pridelamLomikar píše:Na origo Bosch Aerotwiny nemusí.Na plagyáty nevím.PeDo ) píše:Mám dotaz: Nemusí se na ty bezramínkový stěrače ještě kupovat nějaká reducke, aby se dali nasadit???
Opel Astra G 1.4 16v, r.v. 1999, 3 dv.
Tak jsem nasel na netu: "Bezraménkový stěrač FLAT. Stěrač s novou konstrukcí "FLAT", zaručuje kvalitnější stírání. Balení obsahuje 1x stěrač a adaptér pro použití na různé druhy vozidel. "
Tak si to objednavam a uvidime, co mi dojde domu... Snad to pujde i nejak pridelat
Tak si to objednavam a uvidime, co mi dojde domu... Snad to pujde i nejak pridelat
Opel Astra G 1.4 16v, r.v. 1999, 3 dv.
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Ani na plagiáty nemusíš mít redukci jsou v pohodě!
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
Tak jsem namontoval stěrače FLAT a stírají perfektně, akorát u spolujezdce je nakonci malej přítlak, takže stírá asi o 2 cm menší plochu než by měl. Navíc i přes jejich nízkou výšku je systém uchycení dost vysoký a ramínko stěrače je tedy výše než normálně ! Čímž se výhoda nízkých stěračů ztrácí. Gumičky v těchto stěračích jsou řekl bych trošku lepší než obyčejné. Ale jinak u mne převládá pozitivní pocit
Marky píše:Ja koupil jako nouzovku grafitove za 25Kc/kus a jsem prekvapen ze to i slusne stira. Do leta je tam necham a na dovcu poridim nove, protoze nam po ceste pres Rakousko pokazde (vzdicky ) hnusne prsi.
Edit LOMIKAR
Ale fuj Vzdicky
raději Vždycky
EDIT Marky
A pod stěrače dávám špunty od vína, ať neleží na skle. Nezdržuje se pod nimi prach, vyzkoušeno u škodulky-15 let, a skla bez poškrábání. Když za jízdy prší a já zapnu stěrače, potom uletí (ty špunty) a mi nezbývá nic jiného než koupit butelku vína a mám to i s příjemnou náladou.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ma nekdo srovnani jaky je rozdil mezi tema noname a znackovyma? teda krome hodne velkeho cenoveho rozdilu?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet