![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Jak opravit klíč s dálkovým ovl.,které je nefunkční
Re: Jak opravit klíč s dálkovým ovl.,které je nefunkční
S dlouhým svitem vám nepomůžu, já tam LEDku nemám, ale mám možnost spektrálního analyzátoru ( wobleru), takže spermina můžu pořešit ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Reklama
můžeme zkusit, s tim svitem jsem si všiml že mi to někdy dělá když jsem daleko od auta.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Neviem či vám pomôžem, ale na Renault Thalia som mal také skúsenosti, že : Auto nešlo odomykať, sem tam zblbol imobilizer že nešlo ani naštartovať. Tak som rozobral kľúč a prečistil som všetky kontakty a ten kovový jazýček vyčistil domácou slivkou ( 52%) nechal som to postáť a poskladal som to. Odvtedy kľúč ide ako nový a až na pretlačený mikrospínač funguje dodnes ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Opel astra G 3dv. rv.1999 X16XEL (edícia 100) 142 000km k 16,6,2013
Není problém - přijeď s klíčem třeba 500km, já Ti to za 15 vteřin proměřím a můžeš jet zas 500km zpátky domů.vasekpetr1 píše:Jsi si tímto jistý spermine? Já bych to spíše viděl na zapomenutý kód a snahu o první komunikaci s jednotkou. Protože pokud mám DO v pořádku, tak i mimo dosah auta ledka pouze krátce blikne. Ten dlouhý svit ledky s žádnou reakcí na voze mám taky a svádím to buď na nějaké rušení signálu nebo rozhozený kód z vysílače pro odemčení. Apik tady honil machry s Woblerem, tak by to mohl prověřitspermin píše:když dlouho svítí dioda tak nemá odezvu z jednotky..
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Když LEDka dlouze svítí, je to slabé napětí baterie - v praxi však většinou přechoďák mezi držákem baterie a tišťákem, popř. mezi baterií (když se na ni šmatlá prstama) a držákem baterie.
nejnovější poznatek.
po opakujících se problémech s dálkou nejde otevřít, jedu pryč a bez synchronizace po dojetí domů klidně zamknu,
druhý den odemknu, dojedu na místo určení a opět dálka nefunkční např 2 dny a zase jede, jsem se namíchl
inspirován Huniakem jsem vyndal baterku dal el. z klíče do technického benzínu na cca 3 hod, ( v benzínu se mi odlouply
čudlíky ze spínaču, tak jsem je hovadsky vlepil chemoprénem) druhý den zkouška a fungovalo bez synchronizace a na
vzdálenost 8 M od konce auta vyzkoušeno cca 15X. jsem zvědav jak dlouho vydrží.
po opakujících se problémech s dálkou nejde otevřít, jedu pryč a bez synchronizace po dojetí domů klidně zamknu,
druhý den odemknu, dojedu na místo určení a opět dálka nefunkční např 2 dny a zase jede, jsem se namíchl
inspirován Huniakem jsem vyndal baterku dal el. z klíče do technického benzínu na cca 3 hod, ( v benzínu se mi odlouply
čudlíky ze spínaču, tak jsem je hovadsky vlepil chemoprénem) druhý den zkouška a fungovalo bez synchronizace a na
vzdálenost 8 M od konce auta vyzkoušeno cca 15X. jsem zvědav jak dlouho vydrží.
nyní Civic
nyní Civic
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
spermin mám to taky tak funguje nefunguje a tak střídavě oblačno. Co místo tech benzínu použít čistý alkohol?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
musí to být neagresívní, což tech benzín je, alkohol=líh, zkusit to můžeš já to měl jenom namočené 3 Hod. s promačkáním spínačů
nebo jarová voda a důkladně vysušit (2 dny) https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 65#p315165
jelikož mám 2. klíč, vyzkouším i na něm s 1 rok starou baterií, má 3,02V
nebo jarová voda a důkladně vysušit (2 dny) https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 65#p315165
jelikož mám 2. klíč, vyzkouším i na něm s 1 rok starou baterií, má 3,02V
Naposledy upravil(a) spermin dne 05 led 2013, 07:53, celkem upraveno 1 x.
nyní Civic
nyní Civic
Dosah dálkového ovladače je SILNĚ omezen u zdrojů elektromagnetického záření pracujících v pásmu kolem 450 MHz, tzn. základnové stanice CDMA Ufon, CDMA O2, Policie ČR apod. Rovněž v oblasti TV vysílačů. Ve městech je takových základnových stanic spousty. A s tím NIC NEUDĚLÁTE!
zdravim vas
Mam astru G, ku ktorej mam 1 kluc, DO nefunguje, baterka v kluci nova, vnutro kluca prezrete pod mikroskopom, ziadne studene spoje nenajdene. Zosynchronizovat nejde, dam do spinacej skrinky, otocim, stlacam obe tlacitka na kluci a nic. Nieje niekto z okolia Kutnej Hory, kto by mi s tym vedel helfnut?
Mam astru G, ku ktorej mam 1 kluc, DO nefunguje, baterka v kluci nova, vnutro kluca prezrete pod mikroskopom, ziadne studene spoje nenajdene. Zosynchronizovat nejde, dam do spinacej skrinky, otocim, stlacam obe tlacitka na kluci a nic. Nieje niekto z okolia Kutnej Hory, kto by mi s tym vedel helfnut?
Astra G Caravan, X18XE1
nový poznatek, v lednu měněná baterka, fungovalo na 150 %
máme duben a opět blbne, ŽE BY SE TAK RYCHLE VYBÍJELA,
2 varianta, buh ví v jakém byla stavu.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
máme duben a opět blbne, ŽE BY SE TAK RYCHLE VYBÍJELA,
2 varianta, buh ví v jakém byla stavu.
nyní Civic
nyní Civic
Sweeper: To samé jsem řešil taky. Občas jde,občas nejde a navíc jen jeden klíč od auta (to už se mi jednou nevyplatilo) a cena originál klíče 3500Kč.
Tak jsem koupil alarm s vystřelovacím klíčem zapojil na jednotku centrálu a je klid.
Alarm: 1000,-
Vybroušení planžet: 2x300,-
1x chip imo+nakódování 700,-
Celkem 2300,- ale dva funkční klíče a pohoda.
Příklad: http://www.rakso.cz/detail/autoalarm-s- ... cim-kodem/
Tak jsem koupil alarm s vystřelovacím klíčem zapojil na jednotku centrálu a je klid.
Alarm: 1000,-
Vybroušení planžet: 2x300,-
1x chip imo+nakódování 700,-
Celkem 2300,- ale dva funkční klíče a pohoda.
Příklad: http://www.rakso.cz/detail/autoalarm-s- ... cim-kodem/
Lenze mne nejde vobec
, keby isiel aspon obcas, skakal by som od radosti
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Astra G Caravan, X18XE1
Spermin - zlá baterka určite, keď budeš kupovať nabudúce popozeraj sa po LITHIOVEJ, drahšia ale aj vydrží oveľa viacej. Priemerná 6mes ( v dobrom stave premeraná ), lithiová rok a pol a stále bezproblémová ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sweeper - Vectra11 On vynechal originál kľúč, a ďalej ti napísal ako vyeriešil náhradu
Ak som to správne pochopil tak on teraz má 3 kĽúče ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sweeper - Vectra11 On vynechal originál kľúč, a ďalej ti napísal ako vyeriešil náhradu
Opel astra G 3dv. rv.1999 X16XEL (edícia 100) 142 000km k 16,6,2013
Radsej by som uz len z principu rad prisiel na to, co tomu je ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Astra G Caravan, X18XE1