Dnes ji jedu taky koupit stěrače včera jsem stihl déšť a stěrače potřebují výměnu.
Dívám se tedy na ceny Auto kelly-značka Valeo,obyč sada 700,-(čelní sko),bezramínkové 1000,- super cena,že?
Elit vychází o něco lepé,zkusím ještě luja dealer.
diesel píše:Dnes ji jedu taky koupit stěrače včera jsem stihl déšť a stěrače potřebují výměnu.
Dívám se tedy na ceny Auto kelly-značka Valeo,obyč sada 700,-(čelní sko),bezramínkové 1000,- super cena,že?
Elit vychází o něco lepé,zkusím ještě luja dealer.
Já kupoval stěrače Valeo za 320kč . A stírají nádherně . Sice neměli delší stěrač před řidičem v předepsané délce (to jest 50cm) ale o 3 cm delší ale nevadí to a je to možná ještě lepší
Máte někdo zkušenosti se stěrači FLAT ? Jsou to repliky stěračů Bosh Aerotwin a Vale. Vypadají dobře, jen mám strach o kvalitu . Takže kdyby jste na ně někdo něco věděl, sem s tím. Díky !
Máte někdo zkušenosti se stěrači FLAT ? Jsou to repliky stěračů Bosh Aerotwin a Vale. Vypadají dobře, jen mám strach o kvalitu . Takže kdyby jste na ně někdo něco věděl, sem s tím. Díky !
pro upresneni ja mam ty Flat a musim rict ze stiraji fakt dobre. sice neni na nich napsano bosch ale hlavni je ze vypadaj stejne a stiraj dobre . dal jsem za ne 398kc za oba v delce 48mm
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
pepca píše: no já kupoval stěrače v mototechně a je na krabičce uvedené 510 a 480
jaka byla cenovka?
již si to nepamatuji,ale žádná darda to nebyla,jestli najdu krabičku,účet dám vědět,ale mám tam prostě klasiku to co koupíš v mototechně,jen máš na krabicích napsáno pro jaký model to je,plácnu jestli stál jeden kolem 150??fakticky bych hádal :oops:PS:mají označení X- TUNE, jsou s tím přítlačným křidélkem