Kluci, no na to, že je to auto starý 6 let, tak máte docela fajn problémy.Hany píše:A co zkusit ji teda při otevřeném stavu odpojit? Zavřít by se neměla.
Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
- Reklama
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Jo to můžu potvrdit. Šéf bere do firmy jen Citroeny a jak mu zkončí leasing, tak je prodá a bere nové, klasika. Jenže letos co vzal, tak z 5 aut šly během půl roku provozu snad 4 do servisu. Zadřené kolo, upadlý výfuk, auto nebrzdilo atd... To byly funglovky auta !!!!!!
Takže po 6 letech provozu a najetých něco kilometrech tak to má nárok něco odejít. Samozřejmě každé auto má svou muchu, viz klapka cirkulace, nebo páčka směrovek.
Třeba u takových A Vecter to byla klasika, zadní lemy a prahy.
Takže po 6 letech provozu a najetých něco kilometrech tak to má nárok něco odejít. Samozřejmě každé auto má svou muchu, viz klapka cirkulace, nebo páčka směrovek.
Třeba u takových A Vecter to byla klasika, zadní lemy a prahy.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
a jentak mimochodem mam jednu blinkrovou a jednu stěračovou páčku po 400 korunách............ takže ted se ukáže estli to je taková bolest
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- vasekpetr1
Řekl bych, že hlavní problém s páčkou blinkrů může spočívat i v přesném usazení na středovém sloupku volantu. Mechanik mně teď měnil vysypané ložisko na hřídeli volantu (měnil celý sloupek - samostatně nelze) a po výměně jsem měl ten samý problém s blinkry. Podle chytré knížky jsem dundal kryt sloupku volantu, pohrál si s usazením páčky a od té doby dálkový světla svítí, jak mají, blinkry blikají taky jak mají.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- vasekpetr1
Kdepak, na svého dvorního mechanika nedám dopustit, ale chápu ho, že s takovýma sračičkama nemá čas si hrát. Toto není až tak zásadní problém, s kterým by se musel zabývat a zdržovat se od důležitějších prací. A mně to problém nedělá.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
serte na packy v tematu o oknech !!!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet