Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: Zamlžování oken
Takže to shrnu.
Pokud se vám po odstavení auta zamlží okna(pravidelně) a následně zamrzají,máte v autě vlhkost.A je potřeba se jí zbavit.Podle mne vlhkost v autě není normální jev.Viz třeba problém Fábií.
A pokud někdo nechápe,že když nechá pod nohama hromadu sněhu ve vyhřátém autě nebo nacucané koberce tak se ty okna fest zamlží,tak ať si ty skla matlá třeba bobikem.To už jako nemá cenu radit.
Jak říkáte,Škodovky člověka naučí. A nebo taky Trabant.
Pokud se vám po odstavení auta zamlží okna(pravidelně) a následně zamrzají,máte v autě vlhkost.A je potřeba se jí zbavit.Podle mne vlhkost v autě není normální jev.Viz třeba problém Fábií.
A pokud někdo nechápe,že když nechá pod nohama hromadu sněhu ve vyhřátém autě nebo nacucané koberce tak se ty okna fest zamlží,tak ať si ty skla matlá třeba bobikem.To už jako nemá cenu radit.
Jak říkáte,Škodovky člověka naučí. A nebo taky Trabant.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Já si taky myslím že zamlžování oken a zamrzání není normální, protože i když se o koberce nestarám a mám na nich hromady sněu, stejně jako na zadních sedačkách (z otvírání zasypaných dveří ), tak se mi nic nemlží! Buď nějak divně používáte vzduchotechniku auta, nebo máte něco s kabinovým filtrem, nebo někde něco zacpané (třeba hromádka sněhu na vstupu vzduchu do auta) a nebo na to má vliv typ vzduchotechniky. Vzduch mám vždycky puštěný na "2" na "přední sklo", vypnuté prostřední výdechy a ty boční nasměrované "na okna, nahoru", parkuju jenom venku a zamlžené nebo dokonce zamrzlé skla nikdy....
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
tak to tu pročítám,a máte tu dobré problémy se zamlžováním oken,to ja nemám žádnej problém a větrák honím na 1,2...3dávám,pokud je jen hodně zamlžené a to je hned odmlžené,jinak mi nikdy nezamrzlo ze vnitř....Občas mám když vezu 4lidi,tak se mi na chvíli zamlží zadní boční okýnka,ale jen co se ohřeje motor,tak se odmlží....ale převážně mám větrák na 1 ted v zimě.Nedávno jsem měnil kabinový filtr a taky se to mlží a zamrzá,pokud je mastné přední okno,nebo nasáklé koberečky,které já mám origo gumové a každý večer je vyklepu akorát...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ale většina ti, (alespoň mi), uschne při jízdě, a zbytek zprzne, chová se to opravdu jinak, než na koberci, tam je to napité, špatně to promrzá a proteče ti to i na podlehu pod koberečkem, která je shodou okolností ze stejného savého materiál, tekže guma, já tyhle problémy od doby kdy jsem pořídil gumy taky nemám. Předtím se mi to taky stávalo... Ano těch 500 je dobrá investice a není to na jeden rok...Miguello píše:....tak je nemám. Logicky, i kdybych je měl, množství vlhkosti v autě by bylo stejné jako u normálních, guma sama od sebe vlhkosti nezbaví....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
To máš pravdu, takhle jsem nad tím nepřemýšlel že na gumě je to na povrchu a v textilních to prosákne.. No jo, kdo si taky dá práci nad tím přemýšlet Bral jsem to tak, že množství vody/vlhkosti bude stejné ať tam dám třeba igelit.
OK, přesvědčili jste mě, zakoupím
OK, přesvědčili jste mě, zakoupím
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No když si dáš igelit, nějaký silnější, aby se neprotrhl patou při šoupání nohama a okraje objedeš PUčkem, aby ti nestekla z něj voda, tak máš gumové koberce zadarmo.
A ještě měnič na 220V a můžu v autě vozit i infrazářič z koupelny
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A fixem napsat webasto a máš nezávislé topení... Ne, ale myslím že gumáky na zimu jsou ne přepych, ale velmi dobrá věc. Teď jsem viděl na aukru nějaké univerzály, ale origo jsou lepší, v Opelu stojí ale balík, tak je lepší je vzít přímo od Guzu... Poštovné nevím na kolik vyjde, tuším že za koberce jsem dal 615 za koplet všechny 4, ale kdybys tam chtěl jet, tak tam mají tak blbou otev. dobu, každý den do 15 hodin. A v sobotu zavřeno.
- Luboš X17DTL
Nevím, jak vy, ale já mám gumové koberce celoročně. Co mám pod nohama, mi je jedno a při úklidu mám pod tím čisto, lehce to sjedu vysavačem a mám vystaráno. Dokud jsem měl textilní, tak jsem honil bordel i pod něma. a navíc není potom tolik bordelu po celém autě, i toho prachu je méně.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Sveta pravda
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
vtipny je ze i pod tema gumovejma kobercema je voda, takze hura s fenem do garaze
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
U mě není, ale je pravda, že teď pokaždé vyklepávám gumové koberce a košťátkem vymetám "téměř do sucha" .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka