InSP
Re: InSP na displaji
To si smázne sám, na to diagnostiku nepotřebuje...
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jo jasné jed honem na diagnostiku mazat Insp hlášku........
marty ty se už nauč používat to Hledání at nemusíš spoléhat na takové bláboly
marty ty se už nauč používat to Hledání at nemusíš spoléhat na takové bláboly
Asi tak nějak...
Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...
diky moc za odpovedi.s vyhledavanim na foru mam jeste urcite problemy vzdy to na me vyblije kvanta informaci a ja nevim ci jsem v tu chvili
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Drz tlacidlo na vynulovanie kilometrov na budikoch a otoc kluc do polohy ked sa rozsvietia kontrolky a je to mas to na dalsich 30 tisic KM.
Nevím jak to máte nastavené vy, ale u mě to je na 15.000 km..takže mi to přesně ukáže kdy mám jet vyměnit olej,což od toho to tam snad je néé?
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
když jsme u výměny oleje tak já měním třeba co 10 ris a některé jsou třeba na 20 takže nevím jestli je to nůastavené na 15 kvůli oleje...
už HONDA civic VTEC
Řekl bych že je, resp. prostě servisní intervaly počítají s násobky 15tis.km. (viz serviska str. 11-12).
Akorát se tím málokdo řídí Takže buď si to po každé důležité návštěvě servisu (tj. výměna oleje, brzdovky apod.) - teda když si to dotyčný nedělá sám - nechat znovu nastavit nebo spoléhat na paměť a vždy to jen vymazat.
Akorát se tím málokdo řídí Takže buď si to po každé důležité návštěvě servisu (tj. výměna oleje, brzdovky apod.) - teda když si to dotyčný nedělá sám - nechat znovu nastavit nebo spoléhat na paměť a vždy to jen vymazat.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Se mi zdá,že se to dá diagnostikou nastavit,ten interval,nevím přesně,ale už mě to taky otravuje,jak bude čas tak si s tím pohraju.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Interval u mího auta je 15tkm a naskočí vždy po ujetí 15tkm od posledního vymazání, takže není třeba nic pamatovat
Ten interval sa da nastavit pomocom Op Comu.Tusim ze aj na 30000km a dva roky....Neviem to istotne...Olej menim vzdy skorej, ako mi to svieti
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
2 pansuu: Nekul těma kukadlama
1. Ne každý servis Ti např. po výměně oleje znovu nastaví interval (jako mně, o InSp jsem nevěděl, auto koupil, udělal výměnu, před cca 7tis. km svítilo, vymazal jsem přes klíček a teď jsem se musel dívat do motoru kdy mám jet)
2. Někdo používá longlife, takže nemění po 15tis
3. Někdo používá normální nebo už rok jezdí a mění před intervalem (nebo mění jak se mu zlíbí)
4. Někdo má nastavený jiný interval
Nespoléhejme pouze na udělátka a PP a všelijaké elektronické fíčúry
1. Ne každý servis Ti např. po výměně oleje znovu nastaví interval (jako mně, o InSp jsem nevěděl, auto koupil, udělal výměnu, před cca 7tis. km svítilo, vymazal jsem přes klíček a teď jsem se musel dívat do motoru kdy mám jet)
2. Někdo používá longlife, takže nemění po 15tis
3. Někdo používá normální nebo už rok jezdí a mění před intervalem (nebo mění jak se mu zlíbí)
4. Někdo má nastavený jiný interval
Nespoléhejme pouze na udělátka a PP a všelijaké elektronické fíčúry
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: InSP
sloučeno do jednoho vlákna
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........