STK - evidenční kontrola - když neprošla
- Reklama
To podle me neni mozny. 1,4 16V tusim ze maji 66kW....atenaz píše:mam 1.4 16 V asi 44Kw??? ale 1.6 by byla asi lepší
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Určitě dej vědět, moc mě zajímá jak dopadneš. Držím palce i všechno ostatní aby Ti to vyšlo. Výfuk je spotřebka, jen je škoda, že se to tak sešlo. Doufej že se neobjeví něco vážnějšího - třeba s motorem. Jo a nenech se - některý úředníci jsou nehorázný korumpovatelný sv**ě. A na bazar klidně vlítni a někde si před tím půjč nějakýho ranaře.atenaz píše:Hlavně štěstí je že dnes je ta doba internetu,existují takováto fóra,kde člověk může získat nezkutečné množství rad a informací a může mu to ulehčit spoustu práce a ušetřit i hodně času a nervů Takže všem mockrát děkuju za rady a určitě dám vědět jak jsem dopadla
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
nedám se
No já určitě nejsem z těch co by se nechali odbýt!!!Když mam na něco nárok bojuji si za to až do krve Asi po 20tém telefonátu do bazaru na zákaznickou linku kde mi operátorky nemohou dát kontakt na kompetentní osobu a musím čekat až jí předají mou žádost a tato osoba se mi pak zpět ozve jsem docílila toho že po velkém rozčílení mě asi raději přepojili a konečně jsem zjistila,že doklady mi byly údajně dnes ráno odeslány,tak uvidíme.No ale než se člověk dopracuje k nějaké informaci je to neskutečné.A jinak prý už je možné,že to číslo tam je vyražené,prý to většinou dělají jakmile zjistí na evidenčce tento problém.Pokud by to prý opravené nebylo,na náklady bazaru vše vyřídí a zajistí,tak jsem zvědavá
No každopádně až jednou astřička doslouží jdu asi do fungl nového auta to by mohlo být bez kompikací
No každopádně až jednou astřička doslouží jdu asi do fungl nového auta to by mohlo být bez kompikací
Re: nedám se
Něco na tom novém autu je ale.........., tím že ho koupíš a vyjedeš z autosalónu v podstatě vyhazuješ tak 50.000,- do kanálu. Navíc auto rychle ztrácí na hodnotě a jseš okolnostmi téměř donucena platit značkový servis, nejdražší náplně, havarijko apod.atenaz píše:No každopádně až jednou astřička doslouží jdu asi do fungl nového auta to by mohlo být bez kompikací
Před časem jsme na firmu kupovali u jednoho prodejce novou FAB a OCT. U FAB mi po ujetí asi 500km kamarád (toho času automechanik) po otevření kapoty sdělil, že tam chybí dvě matice, který v podstatě drží celý motor či co A opravdu v Boleslavi prostě asi zapoměli a prošlo to všemi kontrolami Po pár tis (už si přesně nevzpomínám) se pak na přístrojovce rozsvěcovaly snad všechny kontrolky jak na vánočním stromečku - nakonec to prý bylo jen čidlem ABS čemuž dodnes nevěřím. Ale bylo to v záruce, takže v poho. OCT zase od počátku žrala olej jak kdyby měla nalítáno 200tkm, ale podle tabulek škodovky to bylo (těsně) v normě - takže smolík a OCT se rozloučila s longlifem. Při přezouvání OCT na zimní se přišlo na to, že ráfky se kterými to bylo koupeno na autu podle techničáku vlastně vůbec nemaj co dělat.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
no pěkný
No to je taky pěkný,je pravda co tak různě prolejzám net...jelikož se v práci nudím narazila jsem párkrát i na takovéto případy že i s funglovkou byly strašně velké problémy a kolikrát to řešení vůbec nebylo jednoduché takže záruka vám taky vlastně nic nezaručí
Jáj, no komu lepsie...v robote sa nudit...) Ale nie...Hmm, no s tým máš pravdu....Na garančných prehliadkach platit dokopy za nic.....no som povedal....radsej sa budem o auto starat sám...A zaklopem si na hlavu...zatial vsetko o.k. vsetko som si zatial robil sám.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999