tak to je skoda ale na fotaku to neni videt ci jeveski píše:U kooperativy vyrukovali s digitálem a že prý na skle nesmí být ani šmouha, která by později mohla vypadat jako škrábanec nebo prasklina Takže z pojištění skla sešlo, protože jemné škrábance už mám.lukaskpd píše:cau nechcem moc o taka ina otazka kdyz si pojdem pojistit sklo na aute tak pojistovna to nebude chtit videt ?
Dirka v kapote
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sdaf
- Reklama
Pojištění
Já mám v havarijku pojištění proti vandalismu a myslím, že lepší případ pro uplatnění, než je tohle, bych asi nenašel. Normálně bych s tím šel na pojišťovnu.
Toho, kdo ti to udělal, bych taky rád dostal do rukou. Někde beze svědků
Toho, kdo ti to udělal, bych taky rád dostal do rukou. Někde beze svědků
Řeším úplně stejný a přitom opačný problém. Mám Allianz a rád bych změnil, ale jinde v havarijku vandalismus nemají (jedině společně s pojištěním na havárii a to nechci). Ale jude sazby Allianzu už mi taky lezou krkem, tak přemýšlím, ke komu jít.smejca píše:Pojistovna uz to resi. Mam take pojisteni proti vandalismu a 1000kc spoluucast. Na sidlisti nutnost Jsem zvedavej na pojistovnu. Mam ceskou a minule jsem s ni spokojen nebyl. Predtim Allianz a no problemo...Asi se vratim zpatky. Budu platiti vice, ale sluzby maj lepsi.
Re: sdaf
Tak to asi jak kde, já měl rok starý okno a chytil jsem šutr od protijedoucího náklaďáku. Na skle malá vyštípnutá ďubka. V kooperativě auto vůbec vidět nechtěli a sklo mám pojištěný.veski píše:U kooperativy vyrukovali s digitálem a že prý na skle nesmí být ani šmouha, která by později mohla vypadat jako škrábanec nebo prasklina Takže z pojištění skla sešlo, protože jemné škrábance už mám.lukaskpd píše:cau nechcem moc o taka ina otazka kdyz si pojdem pojistit sklo na aute tak pojistovna to nebude chtit videt ?