30tkm jsem věděl, ale ten rok nee. Myslel jsem, že je to záležitost pouze kilometrů, tuším, že jsem to někde i dokonce četl...Pico píše:InSP sa objavuje buď po jednom roku alebo po odjazdení 30.000 km, podľa toho čo príde skôr. Mne sa rozsvietilo 16.11.2008, auto som kupoval nové 19.11.2007 / čakal som na ňu / a mal som najazdených cca 8.600 km. Čiže viem presne, kedy Astrička v Gliwiciach ožila. Z14XEP.
InSP
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
co jsem četl o INSP tak se nemusí zrovna něco měnit, jen se to všechno zkontroluje a co je potřeba vyměnit, tak to se vymění, kontrolují celé auto (teda měli by ), tzn. filtry, kapaliny, klíňák, řemenice, měli by udělat diagnostiku, dále řízení, výfukové potrubí, prostě všechno
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jo jen proto aby mohli odrbávat lidi na penězích! si myslím že je to jen pomůcka ne;-) vypneš uděláš základ a je to....Mike.S píše:co jsem četl o INSP tak se nemusí zrovna něco měnit, jen se to všechno zkontroluje a co je potřeba vyměnit, tak to se vymění, kontrolují celé auto (teda měli by ), tzn. filtry, kapaliny, klíňák, řemenice, měli by udělat diagnostiku, dále řízení, výfukové potrubí, prostě všechno
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak teď už vím, kde jsem to četlTrdlo píše:Vy nemáte jak na to? Tam je to hned vepředu rozepsané, co, kdy, kde, jak... škoda že odkaz na ní máte v sekci download.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
InSP na displaji
Zdravim vsechny, potreboval bych s necim poradit.kdyz dam klic do zapalovani a otocim s nim jen at nabehne elektrika, tak na displaji kde mi ukazuje stav ujetych kilometru se mi objevi napis InSP ... po nastartovani a rozsviceni svetel tento napis zmizi a zobrazi se mi aktualne ujete kilometry.nevi nekdo co to muze byt? zacalo mi to delat vcera.podotykam ze se to zobrazuje na miste kde se kilometry daji nulovat. aktualni celkovy stav km se zobrazuje normalne.diky za rady
Re: InSP na displaji
Sakra chlape ....
1. kliknout na HLEDAT
2. napsat INsP
3. pročíst si vlákna co ti to vyhodí
a není možné aby si na něco nepřišel ...
1. kliknout na HLEDAT
2. napsat INsP
3. pročíst si vlákna co ti to vyhodí
a není možné aby si na něco nepřišel ...
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
čau to ti jen signalizuje nastavenou inspekční prohlídku... se ke mně stav a já ti ji zas posunu...
už HONDA civic VTEC
To znamená že máš navštívit servis, ale na to bych se vykašlal...tudíš je to lepší vymazat, buď na diagnostice od někoho z fora, je zde myslím HarryCZ který mi dělal diagn.a taky mi to smazal.....jestli jedeš na sraz do Prahy tak pisni HarrymuCZ SZ a on ti řekne víc....
Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...