Díky chlapi
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jak budu mít chvilku, motorek připojím, tentokrá už správně.
Astra byla dovezená z německa, tak nevim, kdo to tam připojil špatně.
Opravis klapku a muze byt i zima, dnes bylo teplo v tydnu ma snezit jesteZachy píše:Vskutku veľmi aktuálno-problémová téma, ale zase bude na nejaký čas pokoj. OTEPLÍ SA = NEZAHMLÍ SA![]()
![]()
Já vím co s tím...opět odpojit..dude2000 píše:Tak jsem podle zdejších návodů na odmlžení rozebral schránku a vyměnil filtr, vše v pohodě díky VámAle zjistil jsem, že mám ovládání klapky vypojené, tak jsem ji zapojil abych zjistil proč ji vypojily a objevil se problém....Ten motorek pořád jede dotlačí klapku a nevypne se. Nevím jestli to má dělat, každopádně dost vrže když tlačí tu klapku proti krytu. Navíc ta klapka tam následně od krytu odskakuje a dělá ještě větší hluk než ten motorek. Víte někdo co s tím???Díky
tak tomu říkám rada nad zlatoSalám píše:Já vím co s tím...opět odpojit..dude2000 píše:Tak jsem podle zdejších návodů na odmlžení rozebral schránku a vyměnil filtr, vše v pohodě díky VámAle zjistil jsem, že mám ovládání klapky vypojené, tak jsem ji zapojil abych zjistil proč ji vypojily a objevil se problém....Ten motorek pořád jede dotlačí klapku a nevypne se. Nevím jestli to má dělat, každopádně dost vrže když tlačí tu klapku proti krytu. Navíc ta klapka tam následně od krytu odskakuje a dělá ještě větší hluk než ten motorek. Víte někdo co s tím???Díky
Ano, spravneJardaLN píše:Zdar všichni co se vám potí okna
Měl jsem zaseklou klapku a bylo to příšerný neviděl jsem skoro ven
Teď klapka tak jak má být a odpojená a i v silným dešti ani známka po mlžení a to při plně obsazeným autě
Až bude teplo tak to snad opravím aby na léto fungovala
No já mám trochu jiné provedení, motorek co ovládá klapku je nahoře a jelikož k němu vedou pouze dva kabely má dva stavy zapnuto/vypnuto a elektronika ho přepolováním pouze otáčí na jednu nebo druhou stranu. Proto to v motorku nebude, spíš tam bude nějakej senzor. O víkendu jsem to měl rozebraný a nic jsem nenašel, ale kdo hledá najde.milosh píše:Ano, spravneJardaLN píše: Až bude teplo tak to snad opravím aby na léto fungovala- https://www.astra-g.cz/zamlzovani-oken/
Ma niekto riesenie? Ja mam tiez uplne rovnaky problem s motorcekom. Odpojenie motorceku moc nevyriesi, ta klapka jazdenim a natriasanim po case "spadne" zase do polootvorenej polohy...dude2000 píše:Tak jsem podle zdejších návodů na odmlžení rozebral schránku a vyměnil filtr, vše v pohodě díky VámAle zjistil jsem, že mám ovládání klapky vypojené, tak jsem ji zapojil abych zjistil proč ji vypojily a objevil se problém....Ten motorek pořád jede dotlačí klapku a nevypne se. Nevím jestli to má dělat, každopádně dost vrže když tlačí tu klapku proti krytu. Navíc ta klapka tam následně od krytu odskakuje a dělá ještě větší hluk než ten motorek. Víte někdo co s tím???Díky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |