Sterace
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sterace
Včera jsem koupil Aerotwiny od Valea, dnes vyzkoušel za deště a je to zatím to nejlepší co jsem na astře kdy měl. Cena 600kč za oba
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
já koupil flat na benzince,první co jsem viděl,páč pršelo a neviděl jsem skoro nic a pohoda,na Feldě už mám skoro 2-letý flaty,taky z náký benzinky a furt makaj,pravda sem tam nechávaj proužek,ale na to stáří a stání na sluníčku super.jiný než flaty už nechci,u těch normálních totiž se časem ochodí ty plasty v každém kloubu a i když se vymění guma je to k ničemu,když díky vůlím chodí po skle bokem,tohle se u flatů nestane,páč tam žádný klouby nejsou.
Ty klasický jsem kupoval na Shellce v Jihlavě,levné,ale vydržely min. rok.A co jsem měl tedka na Astře tak levý byl Alfa Romeo a pravý Bosch.Ten ještě maká,stačí občas otřít gumu hadrem,aby nematlal vodu po skle,dělám to průbežně u všech stěračů a pomáhá to.Nákou chvíli pak neskákaj po skorosuchým okně.
Ty klasický jsem kupoval na Shellce v Jihlavě,levné,ale vydržely min. rok.A co jsem měl tedka na Astře tak levý byl Alfa Romeo a pravý Bosch.Ten ještě maká,stačí občas otřít gumu hadrem,aby nematlal vodu po skle,dělám to průbežně u všech stěračů a pomáhá to.Nákou chvíli pak neskákaj po skorosuchým okně.
Naposledy upravil(a) Mojmec11 dne 07 lis 2009, 18:53, celkem upraveno 1 x.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
No to si mě celkem pobavil Mě tohle dělají jak staré, tak nové stěrače ( A to mám i od defa stěrače )Mojmec11 píše:pravda sem tam nechávaj proužek
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Mojmec11
novej flat mi dělá 1 proužek,ale jen když jde doleva,zpátky je to gut a o to jde.
defa neznám,tak nemohu posoudit
defa neznám,tak nemohu posoudit
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já mám Championy a jsem s nima spokojený, na ty flaty od benzinky nemám dost odvahy a dávat za stěrače 800,- a víc mi přijde taky docela dost
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
defa = Defender = clen fora kterej shanel za dobry prachy stera Bosch
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
-
zdar tak jak jsem byl spokojenej s novyma steračama tak uš nejsem,po tydnu dělají sterače takovy bily pruhy vodu pěkne setřou ale pak nasleduje ten pruh kterej se strati cca za 2sekundy ze začatku to sterače nedelaly čím to je???
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
- Mojmec11
Taky mi to dělá,ale nedivím se,vzhledem k tomu co za bordel lítá na okno za provozu.Až to bude akutní umeju gumičky a zase to chvíli vydrží.Sem dneska namontoval i napravo flat,za 140,- v Intersparu,stírá jak novej,za tmy v dešti super.
Budu testoval co kterej snese.
Levý flat-Xextra http://www.bottari.it 400kč +-
Pravý flat-Filson 140 kč +-
Koukám na ty jejich stránky,hm,patrně slušný oddíl.Taky za ty prachy...
Budu testoval co kterej snese.
Levý flat-Xextra http://www.bottari.it 400kč +-
Pravý flat-Filson 140 kč +-
Koukám na ty jejich stránky,hm,patrně slušný oddíl.Taky za ty prachy...
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Používám flat stěrače WIPE oba za 400,-Kč a supeeeeer.
Tak ja mam este origo, a na okna patlam kazde 2 mesiace tekute sterace a musim povedat ze ked setkym okolo kmitaju sterace hore dole, ja to pustim raz za cas a je, inac ked ma clovek na okne tie tekute tak aj normalny stierac lepsie stiera a nenechava tie biele pruzky btw uz ked robi sa flat aj na zadne okno na astre?
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Nerobí. Niekto sem dával fotky vauxhallu astra zo stieračom z Vectry C, ale nebolo to ono. Niekomu sa to páčilo, niekomu nie.
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
ja koupil stěrače cca před rokem a pul v TESCU v akci, teskový flaty za 59,- Kč kus a měl je na fromanu, pak jsem pořídil Astřičku a jen je přehodil, upravil nasazení jednoho ramínka a za ty prachy stíraj jak o život
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já mám pořád ty flaty ze Škody Roomster na upravených origo astra ramínkách a stíraj kouzelně,větší radost mi zatím jiné flaty neudělaly,ani bosch či valeo!V zádu mám z T5 na upraveném origo ramínku a taky stírá peckově...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
ukaž ten zadní, dozadu pasuje flat z ectry C