Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
to mě neříkej že by tam vznikl takový tlak?!?!?!?!?!Milhi píše:Ty otvory slouzi k rychlemu vypusteni vzduchu z kabiny. Napriklad aby se dali vubec zavrit vrata od kufru. Kdyby tam nebyly tak tlak ktery nastane pri zavreni nema kam uniknout a zavreni je temer nemozne. Mela by v nich byt gumava ucpavka na litacku ale to myslim ze mlzeni nijak neresi ani neovlivnuje.Charlie píše:Kde najdu ty zadní otvory pro odvod vzduchu z kabiny?? Respektive jak se k nim nejlépe dostanu? Díky
Mě se taky pořád mlžil interiér a o víkendu jsem to vyřešil výměnou kabinového filtru....ale když jsem to měnil, myslel jsem, že mě z toho klepne.
Kastlík spolejezdce se vyndával docela dobře. Když jsem potom vyšrouboval a vycvaknul víko toho filtru, vyvalila se ven kupa listí a jinýho bordelu. Bylo vidět, že předchozí majitel měl interval výměny víte kde. Filtr byl úplně černej a do půlky těch žeber zacpanej, takže se nebylo čemu divit. Ven to jakžtakž ještě šlo, ale dovnitř jsem ho teda touhle cestou nedostal. Mám ten Delphi (ten Behr je menší) a ikdyž je naříznutej, tak ho tam kvůli blbýmu přístupu bez poškození nedát, protože tam vadí ten válec s větrákem. Takže jsem musel odšroubovat i ten a dobře jsem udělal. To lopatkový kolo bylo taktéž plné listí a bordelu a proto, když bežel větrák, bylo to jako když startuje vrtulník. Celý jsem to vyčistil, ten filtr tam zandal a všechno našrouboval zpátky. Teď už se okna nemlží, vzduch uvnitř není cítit a větrák je více hlučnej až na 3 stupeň.
Kastlík spolejezdce se vyndával docela dobře. Když jsem potom vyšrouboval a vycvaknul víko toho filtru, vyvalila se ven kupa listí a jinýho bordelu. Bylo vidět, že předchozí majitel měl interval výměny víte kde. Filtr byl úplně černej a do půlky těch žeber zacpanej, takže se nebylo čemu divit. Ven to jakžtakž ještě šlo, ale dovnitř jsem ho teda touhle cestou nedostal. Mám ten Delphi (ten Behr je menší) a ikdyž je naříznutej, tak ho tam kvůli blbýmu přístupu bez poškození nedát, protože tam vadí ten válec s větrákem. Takže jsem musel odšroubovat i ten a dobře jsem udělal. To lopatkový kolo bylo taktéž plné listí a bordelu a proto, když bežel větrák, bylo to jako když startuje vrtulník. Celý jsem to vyčistil, ten filtr tam zandal a všechno našrouboval zpátky. Teď už se okna nemlží, vzduch uvnitř není cítit a větrák je více hlučnej až na 3 stupeň.
to neni možný aby se to zaneslo, neni čimrychlyradim píše:sorry Vojto asi sem to tam nedopsal celé! chtěl jsem jenom říci že jsi psal o těch otvorech v kufru! a otom že je to zanesené jsem ale někde na tomto foru četl
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Není možné,aby se zanesl ten ventilátor, přes ten filtr, jedině,že ten filtr byl díravý,to snad, ale když jsem měnil ten pyl.filtr, tak tam při vysunutí filtru byla kopa hnoja a samozřejmě se to všechno vysypalo do auta. Toto mají blbě vyřešené. Zlaté Fko, přístup dobrý a bordel se nemá kam dostat. Pohoda.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
někdo mi to tady psal že to může být právě tím! to ted hledám, ale je tu tolik příspěvku! a to nejen v této sekci (je to rozporcovaný do více témat)Vojta píše:to neni možný aby se to zaneslo, neni čimrychlyradim píše:sorry Vojto asi sem to tam nedopsal celé! chtěl jsem jenom říci že jsi psal o těch otvorech v kufru! a otom že je to zanesené jsem ale někde na tomto foru četl
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky v kufru, kor u kombika, nenasel otvory kudy by mel jit vzduch ven, ani ten v narazniku jak jsi mi Vojto popisoval. nemuzete nekdo nahodit foto?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vojto dik, zitra to prolezu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A nemuze to delat treba ta gumova vana v kufru, ze by se k tomu vydechu vzduch nedostal?
sem ti jikal že to jde přes krytky světelmilosh píše:A nemuze to delat treba ta gumova vana v kufru, ze by se k tomu vydechu vzduch nedostal?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Smazal jsem asi 10 prispevku OT, doufam ze se z toho poucite a nebudete je psat jinam nez v pokecu
Jinak Vojto, dodej prosim foto esli mas jak to jde pres svetla, asi sem lama, dnes jsem to prolejzal a ani nenasel tu mrizku jak je na fotce
Jinak Vojto, dodej prosim foto esli mas jak to jde pres svetla, asi sem lama, dnes jsem to prolejzal a ani nenasel tu mrizku jak je na fotce
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To by me zajimalo zda to je fakt pravda, pac ja kdyz pouziju klimu na odmlzeni a pak ji vypnu tak se mi to zamlzuje 2x rychlejcHany píše:to Kulda : Ano. když je cirkulace zapnuta, klapka se uzavře. Pro odmlžení musí být zapnuta ne cirkulace ale klimatizace.
Právě, že pokud nemáš klimu, není tak velký problém s mlžením. Pokud je klima v autě musí se používat na odmlžení. Někde jsem tu výše uváděl naskenovaný návod, jak to nastavit na odmlžení.