Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 18 pro 2006, 14:11

sorry Vojto asi sem to tam nedopsal celé! chtěl jsem jenom říci že jsi psal o těch otvorech v kufru! a otom že je to zanesené jsem ale někde na tomto foru četl :roll:

Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 18 pro 2006, 14:12

Milhi píše:
Charlie píše:Kde najdu ty zadní otvory pro odvod vzduchu z kabiny?? Respektive jak se k nim nejlépe dostanu? Díky
Ty otvory slouzi k rychlemu vypusteni vzduchu z kabiny. Napriklad aby se dali vubec zavrit vrata od kufru. Kdyby tam nebyly tak tlak ktery nastane pri zavreni nema kam uniknout a zavreni je temer nemozne. Mela by v nich byt gumava ucpavka na litacku ale to myslim ze mlzeni nijak neresi ani neovlivnuje.
to mě neříkej že by tam vznikl takový tlak?!?!?!?!?!

raadyjo

Příspěvek od raadyjo » 18 pro 2006, 14:17

Mě se taky pořád mlžil interiér a o víkendu jsem to vyřešil výměnou kabinového filtru....ale když jsem to měnil, myslel jsem, že mě z toho klepne.
Kastlík spolejezdce se vyndával docela dobře. Když jsem potom vyšrouboval a vycvaknul víko toho filtru, vyvalila se ven kupa listí a jinýho bordelu. Bylo vidět, že předchozí majitel měl interval výměny víte kde. Filtr byl úplně černej a do půlky těch žeber zacpanej, takže se nebylo čemu divit. Ven to jakžtakž ještě šlo, ale dovnitř jsem ho teda touhle cestou nedostal. Mám ten Delphi (ten Behr je menší) a ikdyž je naříznutej, tak ho tam kvůli blbýmu přístupu bez poškození nedát, protože tam vadí ten válec s větrákem. Takže jsem musel odšroubovat i ten a dobře jsem udělal. To lopatkový kolo bylo taktéž plné listí a bordelu a proto, když bežel větrák, bylo to jako když startuje vrtulník. Celý jsem to vyčistil, ten filtr tam zandal a všechno našrouboval zpátky. Teď už se okna nemlží, vzduch uvnitř není cítit a větrák je více hlučnej až na 3 stupeň.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 18 pro 2006, 14:17

rychlyradim píše:sorry Vojto asi sem to tam nedopsal celé! chtěl jsem jenom říci že jsi psal o těch otvorech v kufru! a otom že je to zanesené jsem ale někde na tomto foru četl :roll:
to neni možný aby se to zaneslo, neni čim
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 18 pro 2006, 15:54

Není možné,aby se zanesl ten ventilátor, přes ten filtr, jedině,že ten filtr byl díravý,to snad, ale když jsem měnil ten pyl.filtr, tak tam při vysunutí filtru byla kopa hnoja a samozřejmě se to všechno vysypalo do auta. Toto mají blbě vyřešené. Zlaté Fko, přístup dobrý a bordel se nemá kam dostat. Pohoda.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 18 pro 2006, 19:13

Vojta píše:
rychlyradim píše:sorry Vojto asi sem to tam nedopsal celé! chtěl jsem jenom říci že jsi psal o těch otvorech v kufru! a otom že je to zanesené jsem ale někde na tomto foru četl :roll:
to neni možný aby se to zaneslo, neni čim
někdo mi to tady psal že to může být právě tím! to ted hledám, ale je tu tolik příspěvku! a to nejen v této sekci (je to rozporcovaný do více témat)

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 22 pro 2006, 15:30

Ja taky v kufru, kor u kombika, nenasel otvory kudy by mel jit vzduch ven, ani ten v narazniku jak jsi mi Vojto popisoval. nemuzete nekdo nahodit foto?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 22 pro 2006, 15:42

no,ja otvory nasel ,jsou ok,ale mlzi se to jaksvine :o klapka otevrena,ci zavrena...nemam kab. filtr,ale koukam,ze tim to asi nebude(dle nekterych prispevku) :lol:
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 22 pro 2006, 17:58

Obrázek

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 22 pro 2006, 21:12

Vojto dik, zitra to prolezu :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 23 pro 2006, 11:26

jojo,to jsou oni,ale ty se opravdu nezanesou....
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 23 pro 2006, 11:40

A nemuze to delat treba ta gumova vana v kufru, ze by se k tomu vydechu vzduch nedostal?

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 23 pro 2006, 11:59

milosh píše:A nemuze to delat treba ta gumova vana v kufru, ze by se k tomu vydechu vzduch nedostal?
sem ti jikal že to jde přes krytky světel

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 25 pro 2006, 22:31

Smazal jsem asi 10 prispevku OT, doufam ze se z toho poucite a nebudete je psat jinam nez v pokecu 8)

Jinak Vojto, dodej prosim foto esli mas jak to jde pres svetla, asi sem lama, dnes jsem to prolejzal a ani nenasel tu mrizku jak je na fotce :oops:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 25 pro 2006, 22:33

Hany píše:to Kulda : Ano. když je cirkulace zapnuta, klapka se uzavře. Pro odmlžení musí být zapnuta ne cirkulace ale klimatizace.
Právě, že pokud nemáš klimu, není tak velký problém s mlžením. Pokud je klima v autě musí se používat na odmlžení. Někde jsem tu výše uváděl naskenovaný návod, jak to nastavit na odmlžení.
To by me zajimalo zda to je fakt pravda, pac ja kdyz pouziju klimu na odmlzeni a pak ji vypnu tak se mi to zamlzuje 2x rychlejc :roll:

Odpovědět