vlhko pod kobercem

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
vocho

Příspěvek od vocho » 25 lis 2007, 18:43

Dělalo mi to též,jedná se o sraženou vodu z klimatizace.Z víka kabinového filtru vytéká voda,jediná možnost je máznout spodek víka silikonem.Zdar

Reklama

brhy
Kontaktovat uživatele:

Re: vlhko pod kobercem

Příspěvek od brhy » 16 bře 2009, 11:48

Chlopi nejsom az tak lavy a v celku si spravim co sa da len mi povedzte do riti co su tie O krouzky a kde to tam je, z mojej astry je bazen pre plavcov kvapaliny az az ak ma niekto aspon fotecku ako to vyzera lebo fakt tam naserem daco a ucpem to a vykaslem sa na topeni a budem tam nosit radiator na 220V :) Mne to vyteka ako sa napajaju tie dve rurky (privod a odvod) do tych plastovych uchytiek a potom ide az radiator , radiator netecie ale vyteka to v tom spoji aj ked si myslim ze Engineering v Oplu to naprt vymysleli ked spajali kov a plast ale budiz ak ste riesili aj vy tento problem budem velice vdacny ak mi pomozete DIK

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 17 bře 2009, 12:27

mrkni sem, https://www.astra-g.cz/navod-na-vymenu- ... ku-topeni/ snad jsem to tu vysvětlil srozumitelně
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 17 bře 2009, 12:58

Hany píše:mrkni sem, https://www.astra-g.cz/navod-na-vymenu- ... ku-topeni/ snad jsem to tu vysvětlil srozumitelně

jasne uz sem to precital dik moc

NKI

Příspěvek od NKI » 01 úno 2010, 11:10

zdravim
je možný že by mi tam tekla voda z ostřikovačů? auto sem tedka dotáh z D byla dost zima a na podlaze u řidiče byla zmrzlá žlutá louže(ostrik byl taky zamrzlej) dolil sem to nemrz smesí louže roztala a zmenila barvu ze žluta do zelena(tekutina byla modrá) a hlavně se zvětšila. nechtěl bych měnit to těsnění jestli je to tak drahý, a já mam obě ruce levý... :cry:
hlavně nemůžu ani po hmatu zjistit kudy to tam teče u středu mam sucho. napadlo mě jesti u dveří řidiče nevede hadička do zadního střikovače která je prasklá.... :?

Odpovědět