Nefunkcni zapalovani - rozpadly zamek
Chtěl jsem Ti napsat,ale nevím,jestli mi to neházelo nejaký nesmysl.. Ty jsi z Brna? Tak to zase až takový kousek není.
Mě se stalo,že jsem otočil klíčkem a nic. Jen seply kontrolky a bylo ticho. Tak jsem chtěl klíček otočit,jenže kontrolky svítily vesele dál. No a pak jsem to předal jednomu borci. Ten vytáhl to pouzdro a složil nové přesně na ten můj klíč.
A ty maš nějake zkušenosti Bydlim kousek od tebe[/quote]
Mě se stalo,že jsem otočil klíčkem a nic. Jen seply kontrolky a bylo ticho. Tak jsem chtěl klíček otočit,jenže kontrolky svítily vesele dál. No a pak jsem to předal jednomu borci. Ten vytáhl to pouzdro a složil nové přesně na ten můj klíč.
A ty maš nějake zkušenosti Bydlim kousek od tebe[/quote]
- Reklama
tak jsem uplně v pr...i ,nemůžu otočit klíčkem v zapalování.Na ruce už mám strhlé mozoly a ani se to nehne,mám strach abych tam ten klíč nezalomil.Auto stálo před barákem na slunku (mohl by to být důvod tohoto problému?).
Nejlepší řešení bude asi výměna zapalování........jaká je asi cena?
Už nevím co s tím,jestli to dál zkoušet a nebo to nemá smysl.
Nejlepší řešení bude asi výměna zapalování........jaká je asi cena?
Už nevím co s tím,jestli to dál zkoušet a nebo to nemá smysl.
Astra G 1.4 16V edition "100"
Já měl úplně stejný problém,ale mechanik chce vydělat firmě.Já měl kluka co opravuje Oply a ten mi vyměnil jen to hliníkové pouzdro a spínačka šlape jak má,já už počítal s novou spínačkou a odtahem do Olomouce-asi 6.000kč a nakonec chtěl za opravu 500kč tak jsem mu vrazil smetanu a oba jsme byly spokojeni a já mám ted dobrého známého.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Hoši fakt díky, vytrhli jste mi trn z paty. V pátek jsem si koupil Astru a v sobotu jsem již nemohl po celodením stání auta na sluníčku otočit klíčkem. Zavolal jsem automechanika, který se na to přijel podívat a pro mé zděšení mi řekl, že budu muset vyměnit celou spínací skříňku. Páč jsem se docela vyndal finančně na koupi auta měl jsem fakt radost. Den na to jsem si přečetl vaše rady na tomto fóru s vystříkání sprejem WD nebo MD zapalování , tak jsem to zkusil a funguje to. Teď si startuji jak cip. Akorát by mě zajímalo jak dlouho to asi tak může vydržet? Je lepší přeci jen vyměnit to hliníkové pouzdro? Děkuji za odpověď a ještě jednou díky za rady co tady dáváte
Tak jsem nechal vyměnit tu hliníkovou vložku ve spínací skříňce.
V pondělí jsem to objednal a ve středu byla v servisu.Byl k tomu ještě jeden klíč (tak už mám tři),ale ten jsem už nenechal naprogramovat....nějak jim blblo pc a nechtělo se mi čekat.Ale dva funkční mi snad budou stačit.
Trvalo to necelou hodinku....cena 2444 Kč i s prací.
Tak snad už bude klid.
V pondělí jsem to objednal a ve středu byla v servisu.Byl k tomu ještě jeden klíč (tak už mám tři),ale ten jsem už nenechal naprogramovat....nějak jim blblo pc a nechtělo se mi čekat.Ale dva funkční mi snad budou stačit.
Trvalo to necelou hodinku....cena 2444 Kč i s prací.
Tak snad už bude klid.
Astra G 1.4 16V edition "100"
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to me udelalo jednou kdyz jsem v lete stal na slunci ale bylo snad 5OC od ty doby klidekJocker píše:Tak já mám asi taky podobný problém, prijedu, vytahnu klíček, ale auto se chová jako by tam klíček zůstal....otevru dvere, píská, nejde zvenku zamknout ale co je hlavní nejde tam ten klicek strcit zpet...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Nefunkcni zapalovani - rozpadly zamek
Kdyby náhodou měl někdo problém, že mu nejde otočit klíč v zapalování, zkuste tohle. http://www.zamky-retezy.cz/394-large_de ... azadlo.jpg
Před chvílí mě to zachránilo. :lol:A to jsem zkoušel snad všechno ostatní. Ale pomohl až tenhle zázračnej sprej.
Před chvílí mě to zachránilo. :lol:A to jsem zkoušel snad všechno ostatní. Ale pomohl až tenhle zázračnej sprej.
Bertone 1.8 xe