airbag
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: airbag
ne švestka má problém s kontrolkou airbáágu....a diagnostika pořád ukazuje na airbag řidiče.... psalo to tam cosi - jako vysoký odbor bo co tak to chci rozdělat TED a mrknout na to...
nic na tom není...ne? ze zadu volantu šrouby...odpadne bág...a pak šroub na volantu a vytáhnu volant a pod ním bude ten šedej bazmek?
PS: ještě že jsi připojenej..doufal jsem
For Manli2: no to jsem netušil že zde jdou hledat i photo...já to potřeboval narychlo...mám už totiž předobjednanej..kroužek..takže kdyby to bylo vono tak....
A V JAKEJCH MÍSTECH TO PRASKÁ ASI?
nic na tom není...ne? ze zadu volantu šrouby...odpadne bág...a pak šroub na volantu a vytáhnu volant a pod ním bude ten šedej bazmek?
PS: ještě že jsi připojenej..doufal jsem
For Manli2: no to jsem netušil že zde jdou hledat i photo...já to potřeboval narychlo...mám už totiž předobjednanej..kroužek..takže kdyby to bylo vono tak....
A V JAKEJCH MÍSTECH TO PRASKÁ ASI?
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
nechce mi někdo On-line poradit blbej konektor od airbagu a ovládání mi nejde oddělat...je tam takovej zobáček..a to vím že jestli to začnu páčit že upadne...
Musíš vypáčit u středu airbagového konektoru pojistku.
Zůstane ti viset na tom pásku,co vidíš.není čeho se bát,ale pro jistotu s odpojenou baterkou,nebo alespoň s vyndaným klíčkem ze zapalování.
Zůstane ti viset na tom pásku,co vidíš.není čeho se bát,ale pro jistotu s odpojenou baterkou,nebo alespoň s vyndaným klíčkem ze zapalování.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
já mám odpojednou baterku nejsem kaskadér
jako přímo na bágu to odpojit? sedím přímo u toho... stačí tahat ne?
jako přímo na bágu to odpojit? sedím přímo u toho... stačí tahat ne?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
mááám už kontroluji kroužek kolem volantu ale nikde nic prasknutý..tedy spíše nechápu co by tam mělo být prasknutý???!! ten pásek uvnitř?
Může v tom kroužku být problém.
zkus ho vyndat a prostříknout kontaktolem konektory,ale nejspíš bude problém v těch páskách uvnitř.
Je to jako svinovací metr.Při zpětné montáži musíš ten kroužek vystředit,jinak ty pásky utrhneš.Je to cca.2,5 otáčky doleva i doprava.Každopádně ti kontrolka půjde zhasnout pouze diagnostikou.
zkus ho vyndat a prostříknout kontaktolem konektory,ale nejspíš bude problém v těch páskách uvnitř.
Je to jako svinovací metr.Při zpětné montáži musíš ten kroužek vystředit,jinak ty pásky utrhneš.Je to cca.2,5 otáčky doleva i doprava.Každopádně ti kontrolka půjde zhasnout pouze diagnostikou.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jj vím, že jedině diagn. to zfoukne...
tak jsem nic nezjistil jenom jsem se naučil demontovat volant s bágem..a vše okolo
tak jsem nic nezjistil jenom jsem se naučil demontovat volant s bágem..a vše okolo