Čo s autom alebo vrakom?
Re: Čo s autom alebo vrakom?
100% rozprodat nevyplatí se oprava mám podobnou skušenost s astrou F a byla super 3 dny pře požárem 42 tis investice a rozprodal jsem za 11tis a tím jsem skončil.
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
- Reklama
Neviete, či sa môže riadiaca jednotka vymeniť za inú, zo starého auta? Vadí, že je v nej iné vin číslo? Je to legálne?
-
- Kontaktovat uživatele:
RJ vymenit muzes, ale bude muset zasahnout nekdo z diag a nasparovat RJ. A tim samozrejme potom i prepsat VIN. Co se tyce legality, myslim ze na tom nic neni. Ale treba se pletu a nekdo me opravte.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
RJ jednotka se měnit může, v tom problém není, nová se přeprogramuje, ale je k tomu potřeba CarPass a je k tomu zapotřebí origo Tech II
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Pokiaľ nepotrebuješ meniť verziu softvéru v RJ, tak sa to dá spraviť aj s OP COMom (odpárovanie/spárovanie s immo, zmena vin čísla, nastavenie variantných konfigurácií).
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL