Opel Astra - vyhřívané přední sklo
Re: Opel Astra - vyhřívané přední sklo
Nevim, já nepoužívám ani zadní vyhřev a přední bych asi taky nevyužil. Navíc co nám na peugeotu zadní výhřev dvakrát odpálil sklo, tak to raděj ani nezapínám.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Reklama
Ty Miku něco na tom bude -jako že se nevyrábí- protože první co servisák řešil kam by se zapojilo...Bohužel...zrcátka super, zadek super, sklo...by bodlo..a to nejsem z nejzmrlejší části republiky...ani H a ni J nenabízí??
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky by to bodlo. Vim, ze kamos to ma na Ochcave a v zime vzdy jen oskrabe bocni skla a pusti sterace. Kdyz je trochu vic snehu, tak veme tu vrstvu snehu z predniho skla a normalne ji sesune dolu. Jinak jsem kdysi nekde na netu zahlidl nejakou nalepovaci folii, ze prej by mela suplovat vyhrivani predniho skla, ale od te doby uz jsem to nikde nevidel a uprimne pochybuju, ze to vubec nejak fungovalo.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jm9454: ani na Hčko se to nedělalo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
BÓOOŽE MÁŃO, holdt změním práci, po deváté už bývají skla od sluníčka čisté, nebo postavím garáž...ale to raní škrabkání a jetí naslepo je fakt na ho.. ho... ho...hodně velký flastr až se něco stane.. inu hadra výjde levnějí, i bránu si otvírám sám
to musím říci manželce že jsem ted ušetřil 20k za bránu a 10k za sklo...to jsem dobrý před vánoci..!!!!!
to musím říci manželce že jsem ted ušetřil 20k za bránu a 10k za sklo...to jsem dobrý před vánoci..!!!!!
nom to tiež nieje výhra... keď je pod -5 tak keď si to nastriekaš, potom stieračmi utreš tak ti to rozotreté zasa zamrzne... možno len mám nejaký nekvalitný sprej alebo tak.. newemAstraMan píše:Stejný efekt má i použití rozmrazovacího spreje Obávám se že jinou možnost asi nemáš, pokud nechceš škrábat sklaHalen píše:V zimě nemusíš škrábat sklo, zmáčkneš čudlík a za 2-3 minuty máš čisto. Kolega to má v rencku model 2000 a je to úplně super. Kdo nezažil, neuvěří. Fakt to chci.
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyhřívaný okno je dobrá věc. Bohužel u všech aut to není, přitom by to v podstatě mohl být standart stejně jako zadní. Já dřív škrábání řešil petkou s teplou vodou. Polil jsem okno, pustil stěrače, párkrát setřel a za pár sekund jsem vyrážel. Teď mám garáž a je to nejlepší řešení. Jinak zkrátka kus kartónu nebo deka.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Ááááááách jo. U Forda naprostá běžnost, u Škodovek naprostá vzácnost a u Opla naprostý TABU
Rozmrazovací sprej je sice výborná věc, že člověk nemusí škrábat, ale pokud mrzne, tak se na skle stejně tvoří neprůhledná mléčná clona a většinou zvenku u zevnitř, dokud si v autě nezatopí. Snad jedině mít bufíka
Rozmrazovací sprej je sice výborná věc, že člověk nemusí škrábat, ale pokud mrzne, tak se na skle stejně tvoří neprůhledná mléčná clona a většinou zvenku u zevnitř, dokud si v autě nezatopí. Snad jedině mít bufíka
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
. . . nebo garáž, jako já
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No než řešit montáž vyhřívaného předního skla, když se stejnak nedělali, nebylo by lepší si namontovat nezávislé topení?? Načasuješ si ho tak, aby ti vyhřálo auto než ráno odjíždíš a máš jak teplo v autě, tak čistý skla a i ohřátej motor.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
když máš zbytečných 25t Kč . . . proč ne
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Na oktávce to máme - myslím že u dýzlu celkem dobrá věc, než začne topení topit, což trvá, tak to pomůže dost.
U benzínu za chvilu fouká teplo, tak mi to nepřijde to vyhřívání čelního zas tak úplně nutné..
U benzínu za chvilu fouká teplo, tak mi to nepřijde to vyhřívání čelního zas tak úplně nutné..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
u nás to jeden klučina taky má, ale slyšel nějakou teorii, že to není zas až tak dobrý...ale zabte mě, nevím ted důvod - jeslti jiný druh rozpínání nevím, ale i přes to si to pořídil.... i u mě by to bylo plus. ted pajdám na jedno koleno, ráno i fučí studený na koleno...
Do Astry G sa dodávalo nezávislé kúrenie na diaľkové ovládanie aj s časovačom Webasto. Ja som sa na to pýtal v Košiciach, ale chceli za to cca 60 - 70 tisic. Trochu veľa, ale zato oveľa lepšie ako len vyhrievané sklo.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nezávislé topení je dobrá věc, ale těch 60-70 tisíc se mi zdá trochu přemrštěná cena, dá se sehnat kolem 25tis. Kč, víc info najdete http://www.webasto.cz/home/cz/homepage.html , někde tam je i ceník
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: