Dotaz-značky v depozitu,potřebuju vyzvednout a
- Reklama
No když není doklad o ekol.likvidaci, tak stačí to čestné prohlášení, že vozidlo zaniklo před tím, než začal platit ten zákon o ekol.likvidaci.
Jedině tak to jde, protože spousta lidí má doma značky od různých vraků, které jsou už v plechovém nebi a nic o likvidaci nemají..dokonce když jsem byl na magistrátu já odhlašovat 30.prosince, tak tam byli lidi co neměli ani značky, ani jediný doklad k autu a normálně to odhlásili..
Teď od nového roku jde i to, že se nahlásí "jiný způsob využití" - tedy třeba jako králíkárna a pak se to taky z registru vymaže a netřeba platit ručení.
Jedině tak to jde, protože spousta lidí má doma značky od různých vraků, které jsou už v plechovém nebi a nic o likvidaci nemají..dokonce když jsem byl na magistrátu já odhlašovat 30.prosince, tak tam byli lidi co neměli ani značky, ani jediný doklad k autu a normálně to odhlásili..
Teď od nového roku jde i to, že se nahlásí "jiný způsob využití" - tedy třeba jako králíkárna a pak se to taky z registru vymaže a netřeba platit ručení.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re:
ano můžu potvrdit, dál sem se dozvěděl že pokud je doba deponace propadlá nic se nedějeSalám píše:No když není doklad o ekol.likvidaci, tak stačí to čestné prohlášení, že vozidlo zaniklo před tím, než začal platit ten zákon o ekol.likvidaci.

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Re: Dotaz-značky v depozitu,potřebuju vyzvednout a
To čestné prohlášení lze použít jen pro vozidla uvedená "mimo provoz" před 1.5.2004. Po tomto datumu je nutný doklad o ekologické likvidaci. Jo a bacha na úředníky, prověřují si (je to jejich povinnost) zda vozidlo nebylo po tomto datumu provozováno (platnost STK, placení povinného ručení). Např. pokud jste měli technickou třeba do r.2007 a platili i pojistné,tak vám asi těžko uvěří, že jste vozidlo zlikvidovali před 1.5.2004!!!
A ta "králíkárna", no nevim nevim

OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
MAX - CZ píše:To čestné prohlášení lze použít jen pro vozidla uvedená "mimo provoz" před 1.5.2004. Po tomto datumu je nutný doklad o ekologické likvidaci. Jo a bacha na úředníky, prověřují si (je to jejich povinnost) zda vozidlo nebylo po tomto datumu provozováno (platnost STK, placení povinného ručení). Např. pokud jste měli technickou třeba do r.2007 a platili i pojistné,tak vám asi těžko uvěří, že jste vozidlo zlikvidovali před 1.5.2004!!!![]()

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
no já mám taky od roku 04 papíry v depozitu nic mi zatím neposlali ale stk sem měl do 03 ale poviný do 04 tak do čestnýho skusim n apsat že poviný je placený převodem a já to pozapoměl no uvidim stejně sem byl oficiálně 04 v plnym invalidnim důchudo tak to tam připíšu třeba se slitujou 

Nechci tě zklamat,ale ani nad tebou se neslitujou,po roce to prý vyřazují a můžeš to žádostí prodloužit ještě o půl roku.Takže to vidím na králikárnuYANEK píše:no já mám taky od roku 04 papíry v depozitu nic mi zatím neposlali ale stk sem měl do 03 ale poviný do 04 tak do čestnýho skusim n apsat že poviný je placený převodem a já to pozapoměl no uvidim stejně sem byl oficiálně 04 v plnym invalidnim důchudo tak to tam připíšu třeba se slitujou