Dotaz-značky v depozitu,potřebuju vyzvednout a

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 06 led 2009, 23:37

Takhle mi to bylo řečeno:
a dáme vám značky do depozitu dostaneme 100,-

pokud si je budete chtít vyzvednout doneste čerstvou technickou a doklad o pojistění.

pokud budete chtít auto vyřadit natrvalo doneste doklad o ekologické likvidaci auta

jiná možnost není.....byl jsem tam někdy v pulce října 08

Reklama

Salám

Příspěvek od Salám » 07 led 2009, 07:02

No když není doklad o ekol.likvidaci, tak stačí to čestné prohlášení, že vozidlo zaniklo před tím, než začal platit ten zákon o ekol.likvidaci.
Jedině tak to jde, protože spousta lidí má doma značky od různých vraků, které jsou už v plechovém nebi a nic o likvidaci nemají..dokonce když jsem byl na magistrátu já odhlašovat 30.prosince, tak tam byli lidi co neměli ani značky, ani jediný doklad k autu a normálně to odhlásili..
Teď od nového roku jde i to, že se nahlásí "jiný způsob využití" - tedy třeba jako králíkárna a pak se to taky z registru vymaže a netřeba platit ručení.

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od genius0011 » 08 led 2009, 20:37

Salám píše:No když není doklad o ekol.likvidaci, tak stačí to čestné prohlášení, že vozidlo zaniklo před tím, než začal platit ten zákon o ekol.likvidaci.
Jedině tak to jde, protože spousta lidí má doma značky od různých vraků, které jsou už v plechovém nebi a nic o likvidaci nemají..dokonce když jsem byl na magistrátu já odhlašovat 30.prosince, tak tam byli lidi co neměli ani značky, ani jediný doklad k autu a normálně to odhlásili..
Teď od nového roku jde i to, že se nahlásí "jiný způsob využití" - tedy třeba jako králíkárna a pak se to taky z registru vymaže a netřeba platit ručení.
ano můžu potvrdit, dál sem se dozvěděl že pokud je doba deponace propadlá nic se neděje :) :arrow: v depozitu zůstává i nadále jen se zpětně doplatí uložení :?: a s tím čestným prohlášením :o nesmí se v něm uvést že bylo rozebráno ale můžu si ho nechat třeba na památku :roll:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

MAX - CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz-značky v depozitu,potřebuju vyzvednout a

Příspěvek od MAX - CZ » 10 led 2009, 12:15

To čestné prohlášení lze použít jen pro vozidla uvedená "mimo provoz" před 1.5.2004. Po tomto datumu je nutný doklad o ekologické likvidaci. Jo a bacha na úředníky, prověřují si (je to jejich povinnost) zda vozidlo nebylo po tomto datumu provozováno (platnost STK, placení povinného ručení). Např. pokud jste měli technickou třeba do r.2007 a platili i pojistné,tak vám asi těžko uvěří, že jste vozidlo zlikvidovali před 1.5.2004!!! :twisted:
A ta "králíkárna", no nevim nevim :(
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005

https://www.automilacek.cz

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 10 led 2009, 18:44

MAX - CZ píše:To čestné prohlášení lze použít jen pro vozidla uvedená "mimo provoz" před 1.5.2004. Po tomto datumu je nutný doklad o ekologické likvidaci. Jo a bacha na úředníky, prověřují si (je to jejich povinnost) zda vozidlo nebylo po tomto datumu provozováno (platnost STK, placení povinného ručení). Např. pokud jste měli technickou třeba do r.2007 a platili i pojistné,tak vám asi těžko uvěří, že jste vozidlo zlikvidovali před 1.5.2004!!! :twisted:
A ta "králíkárna", no nevim nevim :(
:o :o strávil sem ve středu celý dopoledne na DI :evil: pokud již auto nemáš a potřebuješ jej vyřadit z evidence tak postačuje čestné prohlášení právě na to že to auto budeš mít třeba na tu králíkárnu nebo jen na památku, jen se nesmí uvést :o že bylo rozebráno natož rozprodáno na díly zdroj: technici na DI
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 14 led 2009, 19:48

no já mám taky od roku 04 papíry v depozitu nic mi zatím neposlali ale stk sem měl do 03 ale poviný do 04 tak do čestnýho skusim n apsat že poviný je placený převodem a já to pozapoměl no uvidim stejně sem byl oficiálně 04 v plnym invalidnim důchudo tak to tam připíšu třeba se slitujou :lol:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

pbrazdil

Příspěvek od pbrazdil » 30 led 2009, 14:55

YANEK píše:no já mám taky od roku 04 papíry v depozitu nic mi zatím neposlali ale stk sem měl do 03 ale poviný do 04 tak do čestnýho skusim n apsat že poviný je placený převodem a já to pozapoměl no uvidim stejně sem byl oficiálně 04 v plnym invalidnim důchudo tak to tam připíšu třeba se slitujou :lol:
Nechci tě zklamat,ale ani nad tebou se neslitujou,po roce to prý vyřazují a můžeš to žádostí prodloužit ještě o půl roku.Takže to vidím na králikárnu

Odpovědět