jaký olej do SERVA?
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
njn, ženský to nevysvětlíš, ty slyší nějaký divný zvuk až když se to přeřvává s rádiem
jinak byl jsem dneska v tom OPELu, dolili mi olej, prej ho tam chyběly 4dcl kua by mě zjímalo, kde se vybabrá tolik oleje, no ale nikde jsem si nevšiml, že by to teklo, a když už jsem tam byl tak jsem si nechal udělat zimní prohlídku za 99,- kaček, kua a to jsem neměl, našli mi tam: špatný čep na pravé straně, výfuk v prd*li střední a zadní díl a mezi předním a prostředním dílem takový ten mezikus (vypadá to jako roura z ocelového lana -líp to pospat neumím) no a napočítal mi to na cca 17 klacků sem myslel že mě omejou, no ale aspoň vím co musím do STK pořešit
jinak byl jsem dneska v tom OPELu, dolili mi olej, prej ho tam chyběly 4dcl kua by mě zjímalo, kde se vybabrá tolik oleje, no ale nikde jsem si nevšiml, že by to teklo, a když už jsem tam byl tak jsem si nechal udělat zimní prohlídku za 99,- kaček, kua a to jsem neměl, našli mi tam: špatný čep na pravé straně, výfuk v prd*li střední a zadní díl a mezi předním a prostředním dílem takový ten mezikus (vypadá to jako roura z ocelového lana -líp to pospat neumím) no a napočítal mi to na cca 17 klacků sem myslel že mě omejou, no ale aspoň vím co musím do STK pořešit
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
S Astrou F som bol v Opli a mimo iného mi takisto diagnostikovali už "hotový výfuk" v strednej časti. Okamžitá výmena nutná, podla nich. U kamaráta na jame som na miesto, kde to bolo hrdzavé / v spojoch/ navinul pásku na utesnenie dier vo výfukoch / ja som žiadnu dieru nemal/ napatlal tam tú hmotu, čo je k páske a výfuk v tomto stave dodnes fachčí v pohode. Bolo to ešte v roku 2005
Ak máš možnosť, vždy si tie ich diagnózy over. Skúsenosť s výmenou tlmičov som na fóre už napísal.
Ak máš možnosť, vždy si tie ich diagnózy over. Skúsenosť s výmenou tlmičov som na fóre už napísal.
Astra II
Prohlídka za 99 korun-neznám nikoho komu by něco nenašli.Co se týče kuláku na spojovačce tak ten si vyměníš sám,u nás stojí od Febi 550 plus geometrieMike.S píše:njn, ženský to nevysvětlíš, ty slyší nějaký divný zvuk až když se to přeřvává s rádiem
a výfukové potrubí s vlnovcem začni řešit až tam budou díry nebo se vysype vnitřek a začne to rachotit.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
co se týče toho výfuku tak o výměně zadního kusu uvažuju už asi půl roku, protože je rezavý a navíc upadl jeden držák (visí volně jen v tom gumovém silentbloku), ale ten střední díl se prej musí vyměnit proto, že je ten spoj mezi středním a zadním kusem tak zarzelý, že to prej upadne, když se to bude chtít rozdělat, ještě se musím domluvit s kámošem, který mi to bude dělat
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Myslim si ze mezi druhym a tretim dilem muzes udelat nejake priruby. Aby to proste bylo spojeny. Ale urcite bych to nemenil vcely jen kvulit tomu ze tam urezla pripojovaci cast.,
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ono je to tam řešené nějakýma pružinama, ale jak jsem psal, na to se mrknu až s kámošem co mi bude dělat ten výfuk, už mi dělal jeden, to jsem měl ještě Feldu a fakt dobrá práce
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Výfuk vypad takhle:
A rozdělat druhý a třetí díl je sranda. Prostě rozřízneš šrouby, které díky pružinám tlačí na drátěnku a stále to těsní.
Jinak ten spoj je rezavý po čtvrt roce, otázka, jak moc je to u tebe, jestli jen rezavý, nebo už fakt pryč. Ale příruba se dá sehnat na vrakárně z jakéhokoliv auta a navařit, nemusíš určo kupovat nový díl jen kvůli ní. Navíc ty příruby jsou silnostěné, vždycky dřív vyhnije tlumič jak ta příruba...
A rozdělat druhý a třetí díl je sranda. Prostě rozřízneš šrouby, které díky pružinám tlačí na drátěnku a stále to těsní.
Jinak ten spoj je rezavý po čtvrt roce, otázka, jak moc je to u tebe, jestli jen rezavý, nebo už fakt pryč. Ale příruba se dá sehnat na vrakárně z jakéhokoliv auta a navařit, nemusíš určo kupovat nový díl jen kvůli ní. Navíc ty příruby jsou silnostěné, vždycky dřív vyhnije tlumič jak ta příruba...
END