No právě že ne, 40minut jsem čekal než přijde z dílny.Vojta píše:ale z toho 20 minut stálo auto na parkovišti a 10 minut si platil a vysvětlovali ti že tam nemáš olejCharlie píše:no pár minut bych neřekl, já tam byl 40minut
AKCE - Zimní servisní prohlídka (99,- Kč)
- Reklama
prehliadka za 99 korun je oficialnym nazvom VIZUALNA KONTROLA VOZIDLA, takze sa kontroluje len vizualne, treba s tym ratat. presne ako poznamenal Vojta, je to marketingovy tah, ktory ma svoj ucinok.
ja som tam bol tiez, povedal som si preco nie, ale skor ma zarazilo neskutocne cakanie. najprv som sa objednal internet - bez odpovede. potom telefonicky - cakanie cca 2 tyzdne. na prehliadke auto ujo mehanik popozeral, vymenil mi pravu parkovacku za cca 30 korun a chcel som si dat vymenit palivovy, vzduchovy a kabinovy filter. objednali ma cca o 2 tyzdne na vymenu filtrov. zial mi do toho nieco prislo, volam im, preobjednali ma na dalsi termin cca o mesiac. beriem ze mozno maju vela prace ale tak pride mi to dost dlha doba.. filtre sice pockaju, ale znamy mal nejaku poruchu s motorom (neviem upresnit) a tiez musel cakat skoro 3 tyzdne.. je to pridlho.[/b]
ja som tam bol tiez, povedal som si preco nie, ale skor ma zarazilo neskutocne cakanie. najprv som sa objednal internet - bez odpovede. potom telefonicky - cakanie cca 2 tyzdne. na prehliadke auto ujo mehanik popozeral, vymenil mi pravu parkovacku za cca 30 korun a chcel som si dat vymenit palivovy, vzduchovy a kabinovy filter. objednali ma cca o 2 tyzdne na vymenu filtrov. zial mi do toho nieco prislo, volam im, preobjednali ma na dalsi termin cca o mesiac. beriem ze mozno maju vela prace ale tak pride mi to dost dlha doba.. filtre sice pockaju, ale znamy mal nejaku poruchu s motorom (neviem upresnit) a tiez musel cakat skoro 3 tyzdne.. je to pridlho.[/b]
abych prihodil i svoji zkusenost, byl sem tam minulej rok, uz nevim jestli na zimni nebo na jarni. byl sem v praze, prisel sem tam, rikam rad bych se objednal na tu prohlidku, servisman se se mnou dohonul na terminu, prijel sem tam, odevzdal auto sel se na 40 minu projit a prisel sem a dostal sem protokol o autu. co si tak pamatuju tak tam byla do jaky teploty je chaldici kapalinma, kolik je tam naplni, pak test tlumicu s grafem, pak sbihavost kol a jeste nejaky grafy a informace atd. uz nevim co presne, jo vlastne tam jeste bylo jak brzdej brzdy, jejioch ucinost v nM, presne kazdy kolo zvlast, a rucka atd. takze sem byl docela spokojenej, tenkrat sem tam byl i s corsou C od pritelkyne a tam to probehlo taky naprosto stejne, takze tam maximalni spokojenost za 99kc ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001