Nádrž na kvapalinu do ostrekovačov
-
- Kontaktovat uživatele:
Nádrž na kvapalinu do ostrekovačov
Mal už niekto rozobratú nádrž na kvapalitu do ostrekovačov? Včera som našiel pod autom mokré a zapáchalo to ako kvapalina do ostrekovačov. Nádrž som odmontoval upchal som otvor do ktorého ide trubička s čerpadielka a vyskúšal som tesnosť - nádržka je OK! Všetko som zmontoval a naplnil zmesou do ostrekovačov.Ráno keď som prišiel k autu zase bolo pod kolesom mokro.
Všetko nasvedčuje tomu, že netesnosť vzniká tam kde sa napája tá trubička s čepadielka. Máte tam niekto nejaké tesnenie, alebo to máte len napojené v tom gumovom hrdielku?
Vopred dík.
Všetko nasvedčuje tomu, že netesnosť vzniká tam kde sa napája tá trubička s čepadielka. Máte tam niekto nejaké tesnenie, alebo to máte len napojené v tom gumovom hrdielku?
Vopred dík.
Astra G, rok výroby 1999, 1.6i Z16XEL
- Reklama
Zdravim pani..Mna by skorej zaujimalo ako sa to da vymontovate teda ta nadrzka ..Mne totiz nejako nefunguju po lete ostrekovace a rad by som sa pozrel motorceku na zub...Teda ci neprisava vzduch alebo podobne...Dnes som sa valal pod autom a neprisiel som nato ako sa dostat k cerpadielku...ide to cez plastovu vystuhu pod kolesom...alebo spod auta...inak neviete co by stym mohlo byt::ostrekovace netlacia iba velmi sporadiky....Dik a prepacte ze som vam skocil do debaty:)...
no páni splnil som si detsky sen a mam astru:) je to uz staršia dáma 1,4 16V 98...
A este otazka....vcera som bol pod autom ze zhodim naraznik ale nevedel som sa v tom vobec zorientovat...hladal som skrutky na ktorych to drzi ale nasiel som iba tie plastove nity...nemozes ma prosim uviest na spravnu mieru...kde je to uchytene...pripadne kolko skruiek??
no páni splnil som si detsky sen a mam astru:) je to uz staršia dáma 1,4 16V 98...