Posilovač řízení - problém
-
- Kontaktovat uživatele:
Posilovač řízení - problém
Mám problém s posilovačem řízení. Z 90% je všechno v pořádku, ale občas se stane, že po nastartování nefunguje servo. Když motor vypnu a zapnu je všechno v pořádku. Nevíte čím to může být? Nerad bych na dovolené zjistil nefunkčnost servo --> ono to bez nej nejde temer utahnout . Diky
- Reklama
Re: Posilovač řízení - problém
A nemáš náhodou slabší baterii?Při poklesu napětí po nastartování se spotřebiče s velkým odběrem automaticky odpojí,než alternátor napětí dorovná.martinbranda píše:Mám problém s posilovačem řízení. Z 90% je všechno v pořádku, ale občas se stane, že po nastartování nefunguje servo. Když motor vypnu a zapnu je všechno v pořádku. Nevíte čím to může být? Nerad bych na dovolené zjistil nefunkčnost servo --> ono to bez nej nejde temer utahnout . Diky
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem byl v servisu a alternator je v poradku...po nastartovani bylo na baterii cca 13,7 voltu a po zapnuti svetel 13,6 voltu. Vsechny pojistky jsou v poradku, diagnostika nic nenasla. Mechanik rikal, ze to je nejspis spatnym servo motorkem. Nemate nekdo tip, kde koupit pouzity? Mam typ s zebrovanim. Diky
Re: Posilovač řízení - problém
cau dnes v praci se zjistil ze mi vytek olej se serva rizeni asi 1dcl a nevic cim to je, muze nekdo poradit?diki a stalo se to kdyz sem tocil volanten bez nastartovaneho motora na stranu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013