Servisní knížka
Servisní knížka
Jak dlouho se vyplatí držet sevisku?Měl jsem takovou představu že ji bude držet tak 6-7 let.Ale když vidím třeba ceny rozvodu tak nevím nevím.V čem se to vyplatí a v čem ne.Záruka mobility atp. máte někdo zkušenost?
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No rekl bych ze pokud je zaruka na karoserii 12 let, a mas kompletne vyplnenou servisku, tak bych ji uchovaval tech 12 let nebo aspon do te doby nez auto prodas, pokud to bude drive nez tech 12 let.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
Rek bych ze je dobre si ji udrzovat co nejdyl. I kdyby sis tam mel zapisovat jen to, co sis tam sam udelal - kazdej rok si tam napsat typ a vyrobce oleje, a udelat krizky cos delal. Aspon budes za par let vedet jestli mas vymenit remen letos nebo az pristi rok.
A navic, az budes chtit jednou (nedej boze) Astru prodat, tak kupujici bude
a) vedet ze neni kradena
b) uvidi co si na ni kdy delal
A navic, az budes chtit jednou (nedej boze) Astru prodat, tak kupujici bude
a) vedet ze neni kradena
b) uvidi co si na ni kdy delal
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá
Pokud se jezdí na roční prohlídky k dealerovi,nebo autorizovanému servisu,dělají i prohlídku karoserie a pokud prý nebudou prohlídky karoserie(antikorozní ochrany),nelze uplatňovat 12ti letou záruku na káru.....Jestli kecám,tak mě hned nebijte,ale mám to od dealera...(možná si chtěl zajistit práci )
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes neni problem ji sehnat i vyplnenou, takze bych ji jako hledisko "vyhody" pri koupi auta nebral...Honz@ píše:Řekl bych že auto se serviskou určitě líp prodáš
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
serviska je samozřejmě určitá záruka, mam pocit že kvůli astře za 150 tis a míň bude někdo falšovat servisku, když už to je taková vražda tak se to stejně pozná nebo se to odveze do áček, nezažil sem nikdy že by někdo měl zfalšovanou servisku u takovýdleho auta....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
servisní knižka
Koupil jsem 2r. starou Astru s 65 t. km se servisní knižkou orazitkovanou od neatorizované malé neoplovské opravny při 30t a 60t. km bez zaškrtnutých úkonů. Na displeji se po nastertovaní rosvěcí 1 Isp. Zjistil jsem, že mimo výměny oleje nebylo dělano nic.
Co radite, pokračovat v ježdění a malé věci si dělat sám, větší svěřit neatorizované opravně nebo zajit k Oplům?
Co radite, pokračovat v ježdění a malé věci si dělat sám, větší svěřit neatorizované opravně nebo zajit k Oplům?
Re: servisní knižka
Je dva roky stara -> neni v zaruce -> kasli na autorizak, vymenu oleje nebo rozvody ti udela kazdej servis. Insp ti vymazou taky v pohode. Po me chteli v Oplu 500,- za vymazani, buzeranti, a je to na 10s prace.Jiří píše:Koupil jsem 2r. starou Astru s 65 t. km se servisní knižkou orazitkovanou od neatorizované malé neoplovské opravny při 30t a 60t. km bez zaškrtnutých úkonů. Na displeji se po nastertovaní rosvěcí 1 Isp. Zjistil jsem, že mimo výměny oleje nebylo dělano nic.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
-
mne se Insp rozsveci vzdy jen v intervalu vymeny oleje (mam tohle auto 2,5 roku a najeto 30 tkm). mechanici to vzdy po vymene mazou nejak jak to popisuje Zigi
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm