Diagnostika
Diagnostika
Ahoj kluci dlouuuuuuuhooooo jsem tady nebyl . Ale mám dotaz koupil jsem si starší oplackou diagnostiku a fu funguje jen z části. Respektivě jakmile se diagnostika chce připojit na 12(pin) tak se nepřipojí k ničemu(třeba budíky ) Ale když dám motor což je pin 7 tak je vše ok. Nesetkal se stímto někdo?
- Reklama
Re: Diagnostika
Na pinu 12 to někdy trvá dost dlouho, než se to chytne. Ale už jsem se setkal i s tím, že bylo blbé relátko. Po výměně už to spojiklo i pin 12.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Relé je slyšet že cvakne . Ale čekal jsem třeba 2 minuty a nic
Ono to není až tak o tom, že cvakne, něco tam leze přes rozpínací kontakty, když je relé naopak v klidu.
A i když cvakne, není jisté, že taky kontakty sepnou. Mám dojem, že jsem kdysi právě řešil to, že v klidu kontakt nebyl seplý. Ale s jistotou to netvrdím.
A i když cvakne, není jisté, že taky kontakty sepnou. Mám dojem, že jsem kdysi právě řešil to, že v klidu kontakt nebyl seplý. Ale s jistotou to netvrdím.
Jelikož nejsem elektrikar , tak nechtěl by jsi se na to kouknout?
Poslat mi to můžeš, výhledově se na to kouknu. Výhledově, času není
Chtěl bych se zeptat máte někdo zkušenost s diagnostiskou op com z aliexpressu? V popisu je napsáno, že má: PIC18F458 a že funguje na 32 bit WIN XP,32 bit WIN 7. Myslíte, že to bude fungovat s opel vectra b a netbookem s W10? Potřeboval bych to kvůli vymazání chyby airbagu.
no mě na W10 jede ledacos i to co má psanou podporu jen W7 ale tak jako mi na jiným jede to co má podporu XP tak i na W7 chodí ale toto otestovat nemohu protože OP-COM mám originál.
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
- monty.roman
já mám čínský klon OP-COMu funkční na W10. byl trochu problém s ovladači ale rozběhal jsem to. problém je, že takhle z hlavy už nevím jak
[b]Astra G sedan 1.8, X18XE1, 100 edition, Ethanol E85, OPCOM 1.39 ENG[/b]
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ