Technicka otazka pre Dennyho a spol.

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
jerry mouse

Technicka otazka pre Dennyho a spol.

Příspěvek od jerry mouse » 19 črc 2016, 19:38

Denny pripadne aj niekto iný, teda ak sa najde. 8) Je napriklad u jedného motora Y22DTR-DTI rozdielny zotrvačnik v pripade dvojmoty a to tak že jeden od druheho je napriklad o niekoľko mm viac vysunutý ako ten druhy? Viem že v opel katalogu ND sa tiež vyskytujú dve verzie ale nikto nevie v čom je ich rozdielnosť. Ide o to že mam na svojej zafke tu 6-kvaltovku F40 ako aj novu dvojhmotu LUK spolu aj z pritlačakom, lamelou ale aj spojkovým ložiskom, napriek tomu mi spojka zabera už tesne od podlahy a na veľmi krátkej ploche, tak pátram či to náhodou nebude aj rozdielnosťov tých spominaných zotrvačnikov, ked si myslím že by mala isť bud prevodovka ešte pár milimetrov viac dovnútra alebo pritlačak smerom von. Počul som aj hlášku že LUK spojkové komponenty sú už na pikaču lebo sa udajne vyrábajú lacno v čine, ale neviem čo je na tom pravdy? :?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957

Reklama

Traker80

Re: Technicka otazka pre Dennyho a spol.

Příspěvek od Traker80 » 29 kvě 2017, 16:22

Zdravím potřeboval bych radu mám astru g 1.2 16V 48 kW,auto my škube a lítají otáčky,dal sem novou lambdu,váhu vzduchu,paliv. filtr,vzduch. filtr i svíčky,i škrtící klapku sem vyčistil ale pořád škube,nevíte po čem jít dál?díky za odpověď.zdenek

Odpovědět