Dobrý den, potřebuji radu ohledně brzdových destiček.
-
Dobrý den, potřebuji radu ohledně brzdových destiček.
Zdravím, stal se mi takový problém, Mam Astru HB 2.2 16v r.v:2002 a nemužu na ní sehnat destičký na přední nápravu. Zkusil jsem ty klasicky destičky na Gčko ale ty mi po zajetí začnou lítat ve třemu dopředu a dozadu. Nevím kde je sehnat protože jsem je všude objednaval podle technickeho průkazu a všude mi přišly ty na standartni verzi G.
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: Dobrý den, potřebuji radu ohledně brzdových destiček.
Zkus zkontaktovat Denyho nebo Trdla,jestli ještě žije kdysi mi radil ohledně destiček a kotoučů. Víc neporadím,já mám jiná typa.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
-
Dobře, moc ti děkuju. Jo a ještě jsem tu nový a moc by mě zajimalo kam jsi napsal co všechno máš za auta tedy verze Gček.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Kdo ti ty brzdy dělal? Máš dobře nasazené ty pružinky?
ZAFIRA 1,8 Elegance 2001 Z18XE
-
Brzdy si dělám sám a v tom problém není. Samožrejmě vše mam tak jak má být. Problém je v tom že ta vnejší destička po opotřebení začne lítat jak kdyby neměla spravný tvar jako kdyby byla malo široká nebo já nevim.
Kubo, nechci se tě nějak dotknout, ale pokud tam máš tu pružinu jako na obrázku tak by se nic hýbat nemělo.
ZAFIRA 1,8 Elegance 2001 Z18XE
Jaký máš průměr kotouče?
Astra G Caravan 98' x16szr
ahoj, sice neporadim, ale přidám se tu zřejmě s podobným problémem. Měnili mi zadní destičky a vše v pohodě. Po zajetí se taky trochu hejbou ve třmeni a při jízdě přes hrboly se od zadní nápravy ozývá takový cinkání - klepání a při lehkém sešlápnutí brzdy to přestane.
Astra G caravan X16XEL r.v.1999
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
Yetii, mas tam system BOSCH, chybaju ti tam tie kovove uska, take male drziaciky ktore fixuju tie dosticky v strmeni...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Jj, mám Bosch, v neděli budu dávat zimáky tak na to kouknu. Když je tam nebudu mít, daj se někde sehnat? Nebo něčim nahradit?langdon2 píše:Yetii, mas tam system BOSCH, chybaju ti tam tie kovove uska, take male drziaciky ktore fixuju tie dosticky v strmeni...
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
tak jsem dneska koukal na ty brzdy - zadní, udělal jsem fotku. nahoře u destičky je taková ta jakoby pružinka a otázka, neměla by bejt i dole?
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
Ahoj. Téma se sice trošičku starší, ale chtěl bych se zeptat. Mám sice systém TRW, ale je jedno u čeho to klepe.... Dával jsem i nové držáky třmenů s novým vodícím čepem, nové desky vč. plechových pacek. Chvilinku jsem se radoval s klidné jízdy a zase klepání. Po přišlápnutíá pedálu klid. Je to hrozný zvuk. Poradí prosím někdo? Moc díky Honza
Zafira Z18XE, r.v.2003, LPG - Lovato