Čaute,
Pořídili jsme si ještě jednu astru g 1.8 16V r.v. 99 a mám následující problémy:
1. pořídili jsme si do Astry nové autorádio jelikož to původní už bylo staré a jak u starého tak i u nového rádia si to nepamatuje uložené nastavení vč. uložení rádiových stanic. Když rádio nastavím a uložím si pár stanic, vytáhnu klíček a ihned zase dám klíček do první polohy, tak si to ještě uložení pamatuje. Ovšem, jak mile vytáhnu klíček a k autu se vrátím cca jednu hodinu, rádio si nic nepamatuje. Což je velice nepohodlné opakovaně nastavovat rádio a hledat stanice. Kdyby to dělalo jen u jednoho rádia, tak to si myslím že se jedná o závadu v rádiu. Ale mohu tam dát jaké chci a pořád stejný problém.
2. problém, který se mi nelíbí že když vypnu motor tak ještě pár minut vrčí chlazení. To je normální? U Astry G 1.4 mi to nedělá
Předem Vám děkuji za informace.
Autorádio - chladič
Autorádio - chladič
Opel Astra 1.4 16V r.v 98 66Kw
- Reklama
Re: Autorádio - chladič
Ahoj. Co jsem týče rádia, je potřeba koupit buďto přípojku nebo přepinovat stávající ISO konektor. Mám tu samou zkušenost s rádiem Blaupunkt.
A sahara může běžet chvili po vypnutí motoru...
A sahara může běžet chvili po vypnutí motoru...
EX - Astra G Caravan 1.6 16V 74Kw Z16XE VW Sharan 1.9Tdi 85Kw
Skus prehodit cerveny a zlty kabel
A pozri sem:https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ta#p462555
A pozri sem:https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ta#p462555
Byl jsi rychlejší právě jsem to taky našel
EX - Astra G Caravan 1.6 16V 74Kw Z16XE VW Sharan 1.9Tdi 85Kw
Omlouvám se pozdní reakci. To mám tedy silou "vytrhnout" žlutý a červený drát a přehodit je včetně pojistek? Mám obavy, aby při tom vytrhnutí se nějak nepoškodil ten drátek.
Opel Astra 1.4 16V r.v 98 66Kw
Jehlou vytáhni pin od červeného a žlutého kabelu a prohoď je, to je vše (jde o stálé napájení). Případně můžeš ty dva dráty někde přestřihnout a použít čokoládu (svorkovnici), to pro Tebe bude asi nejjednodušší. Většina nových autorádií už má na červeném a žlutém kabelu rychlospojku.
Jinak to, že běží po vypnutí motoru sahara je naprosto normální, motor se dochlazuje.
Jinak to, že běží po vypnutí motoru sahara je naprosto normální, motor se dochlazuje.