nový kľúč
- Reklama
- vasekpetr1
Re: nový kľúč
Ahoj, napsal jsem do sekce Hledat "náhradní klíč" a vypadlo na mne několik adekvátních odkazů, od kterých se dá odpíchnout. Třeba zde, zde nebo zde.
Zjednodušeně: náhradní klíč (planžetu) pro odemčení ti udělají v trochu lépe vybaveném klíčnictví, modul pro dálkové odemčení a čip imobilizéru lze tuším sehnat i zde, případně na Ebay nebo u Opela (drahé). Je zapotřebí mít k autu tzv. CarPass, kde jsou potřebné údaje pro nastavení OP COMu (komunikační jednotka). ale možná někdo vysvětlí lépe a poradí, u koho na Slovensku pořídíš .
Zjednodušeně: náhradní klíč (planžetu) pro odemčení ti udělají v trochu lépe vybaveném klíčnictví, modul pro dálkové odemčení a čip imobilizéru lze tuším sehnat i zde, případně na Ebay nebo u Opela (drahé). Je zapotřebí mít k autu tzv. CarPass, kde jsou potřebné údaje pro nastavení OP COMu (komunikační jednotka). ale možná někdo vysvětlí lépe a poradí, u koho na Slovensku pořídíš .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Mně před 5 lety nový klíč bez dálkového ovladače v autorizovaném Oplu vyšel na 1500kč.Nabízeli i dálkovým za 2000kč.ale ten mám a náhradní podle mně stačí bez dálkového ovladače.
- vasekpetr1
A jak jsi vyřešil čip imobilizéru? Odemknout auto náhradním klíčem a nenastartovat mi přijde poněkud nepraktické.Nebo to bylo za ty prachy i s čipem?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
http://www.opelmarket.cz/vyhledavani.ht ... otov%C3%BD je ale potřeba znat kod klice
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zapoměl jsem napsat že v ceně 1500kč je i čip takže otevřu auto nastartuji a v pohodě odjedu akorát že klíč nemá dálkové ovládání.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nahoře je červené tlačítko HLEDAT
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET