Zdravím
Vyměnil jsem chladič na 2.0 DTi a od té doby při nastavení ventilátoru na studeno fouká zlehka teplý vzduch na místo studeného i na stupeň 4
Děkuji za rady.
Problém z topením
- Reklama
Re: Problém z topením
to znamená že Ti jde teplá voda do výměníku, zkontroluj vše kolem regulace topení.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Mám problém s tím, že když auto stojí na neturálu tak netopí. Začne topit až když se rozjedu. Když zastavím tak začne zase foukat studený
Kde může být problém? Nějak to odvzdušnit třeba?
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Astra G 98 - 1.6 8V 55kw, hatchback, bažinatá zeleň
Tento problém jsem řešil před nedávnem na autě od kolegy .tam byl problém v pumpě ,byly na půl uhnité lopatky .
Zafira 1.8 92kw lpg, 2003
-
..a čo maš za motor, fiat alebo peugeot?Pepa8 píše:Zdravím. Mám problém s tím, že když auto stojí na neturálu tak netopí. Začne topit až když se rozjedu. Když zastavím tak začne zase foukat studenýKde může být problém? Nějak to odvzdušnit třeba?
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
-
- Kontaktovat uživatele:
1.6 8Vjerry mouse píše: ..a čo maš za motor
edit:
jo tak..já že chceš poradit a ty si chtěl být jen vtipnej....ha ha hajerry mouse píše:..a čo maš za motor, fiat alebo peugeot?Pepa8 píše:Zdravím. Mám problém s tím, že když auto stojí na neturálu tak netopí. Začne topit až když se rozjedu. Když zastavím tak začne zase foukat studenýKde může být problém? Nějak to odvzdušnit třeba?
![]()
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Astra G 98 - 1.6 8V 55kw, hatchback, bažinatá zeleň