Elektronika kluca
Elektronika kluca
Zdravim, mam pokazenu elektroniku kluca a zhanam novu. Neviete kde by sa dala kupit ?
Ked ju zozeniem a vymenim, bude stacit zosynchronizovat dialkove v starteri? Alebo treba unikatny chip?
Ked ju zozeniem a vymenim, bude stacit zosynchronizovat dialkove v starteri? Alebo treba unikatny chip?
od 30.3.2013 Opel Astra G 1.4 16v Enjoy rv.2003
- Reklama
Re: Elektronika kluca
jestli se pletu tak se omlouvám,,ale klíč se musí spárovat přes diagnostiku
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Neviem , tiez sa tomu nerozumiem, ale viem ze ked som menil baterky do dialkoveho, tak mi nesiel central a stacilo iba zosynchronizovat kluc v starteri, ale to je asi iny pripad.
baterka ano..co jsem pochopil z toho ty v postatě scháníš celý klíč a ten se musí naprogramovat přes diagnostiku
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Pokud vím.. když vyměníš pouze elektroniku centrálu tak klíč potom strčíš do zapalování, zapneš zapalování a párkrát zmáčkneš tlačítka "zamknout" a "odemknout" dokud ti auto nedá signál výstražnýma svělama o úspěšné synchronizaci. Přez diagnostiku je to taky možný.
Jediný problém by mohl nastat, kdybys měnil celý klíček to bys musen přendat čip imobilizéru do druhého klíče a nebo si sehnat nový čip a ten diagnostikou naprogramovat k autu.
Snad se nepletu ale myslím, že to tak je
Jediný problém by mohl nastat, kdybys měnil celý klíček to bys musen přendat čip imobilizéru do druhého klíče a nebo si sehnat nový čip a ten diagnostikou naprogramovat k autu.
Snad se nepletu ale myslím, že to tak je
Astra G X16XEL (1999)
Ja potrebujem len elektroniku dialkoveho ovladania, asi som sa zle vyjadril. Pre istotu hodim fotku. Kluc a imobilizer mi netreba.
Pak to stačí vyměnit a akorát sesynchronizovat při tom zapnutým zapalování a mělo by to fungovat.
Astra G X16XEL (1999)
Super to si ma potesil, teraz to uz len zohnat.
Pisal som jednemu zo SK fora, uvidime co mi napise.
Pisal som jednemu zo SK fora, uvidime co mi napise.
Ked to neviete, nezavadzajte ho..
druhe DO treba sparovat z RJ centralu cez diagnostiku
V spinacke sparujes DO ktore je uz priradene tvojej RJ centralu.
a ked by si chcel novy cip imobilizera , tak nato by ti bolo treba aj CAR PASS.
Sak dobehni do NR, ti da Igor to DO, a ja ti ho gratis cez Op Com naprogramujem do RJ centralu..
A komu sa podari rozchodit jeho DO v mojom aute, bez pouzitia diagnostiky, tomu kupim bednicku piva
A mozno ti bude vediet Troodon - Igor to tvoje stare DO opravit.
druhe DO treba sparovat z RJ centralu cez diagnostiku
V spinacke sparujes DO ktore je uz priradene tvojej RJ centralu.
a ked by si chcel novy cip imobilizera , tak nato by ti bolo treba aj CAR PASS.
Sak dobehni do NR, ti da Igor to DO, a ja ti ho gratis cez Op Com naprogramujem do RJ centralu..
A komu sa podari rozchodit jeho DO v mojom aute, bez pouzitia diagnostiky, tomu kupim bednicku piva
A mozno ti bude vediet Troodon - Igor to tvoje stare DO opravit.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Skoda, uz som sa zacinal tesit. No budem to musiet poriesit. Pisal som tomu uzivatelovi, este mi neodpsial. Moje sa uz urcite nebude dat opravit. Mal som odtrhnuty ten cierny drziak na baterku aj s pinmi ktore som znovu priletoval. Chvilu to islo, ale vela padov tie kluce nezvladli. Tak som to znovu zaletoval a cele to cierne puzdro som zalial do lepdila. Znovu sa mi to pokazilo a pri odstranovani toho lepdila som to poskodil cele.
Bol som vcera v NR za Igorom a kupil som od neho funkcnu elektroniku, aj mi to naprogramoval cez OP-COM.
langdon2 vdaka za odporucenie, konecne mam pokoj.
langdon2 vdaka za odporucenie, konecne mam pokoj.
Čavko.
Čítal som https://www.astra-g.cz/forum , problém s kľúčom, presnejšie s elektronikou v kľúči, mám ten istý problém ako ste mali Vy, stále ma hnevá že diaľkové mi funguje ako chladnička, raz ide a raz neide. Môžete mi dať info ako ste to riešili v Nitre. Ďakujem
Čítal som https://www.astra-g.cz/forum , problém s kľúčom, presnejšie s elektronikou v kľúči, mám ten istý problém ako ste mali Vy, stále ma hnevá že diaľkové mi funguje ako chladnička, raz ide a raz neide. Môžete mi dať info ako ste to riešili v Nitre. Ďakujem
-
...napiš uživatelovi Langdon2 o 3-4 prispevky vyššie a Igorovo alias Trodon priamo z NR cez SZ a oni sa ti určite ozvu, osobne odporučam sú to skveli chlapci mne už tiež zopár krát pomohli!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957