Frydex píše:Vytahovače doma mám, ale na normální šrouby, už jsem to párkrát dělal, žhavičky bych s tím určitě nedal..
A to jde s tím vytáhnout co? Já mám zalomený šroub co drží baterku. Je ukroucená hlava a šroub zůstal tam.....
Frydex píše:Vytahovače doma mám, ale na normální šrouby, už jsem to párkrát dělal, žhavičky bych s tím určitě nedal..
Dik za odpoväď.Známy to púšťal servisákovi v Peugeote a naozaj tam nič také nemajú takže to asi budú objednávať a pokusný králik č.1 bude asi práve 406 Hdi so zlomeným žhavičom.Mal by som ale ešte jeden dotaz na to isté auto.denny píše:Toto pouze spec.nástroji třeba pro motory Mercedes a koncernu PSA je super od KLANN,já mám pro Opel od HENI.glemo píše:Nazdar hoši.Kamarátovi sa na aute (nie Astra a nie OPEL) zlomil, žhavič a teraz nevie čo s tým.Viem, že to nieje náš Oplácky problém ale je to problém všeobecný ktorý sa môže stať ktorémukoľvek ropákovi.Poradíte?Aby som vás trocha schladil tak to nie je koncern.Je to Peugeot 406 2,0 Hdi.pozn.:podľa mňa skvelé auto...
Tady je postup nástroji Klann pro PSA
http://www.klann-online.de/Filme/KL-1383-21K.htm
Koukni TADY a budeš vědět hned jak to vypadá.Radoš 92 píše:No když to vyfotíš, budu chatřejší a rád... Ale počítám že na jaře navštívím frydex.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |