doporučit opraváře kimatizace

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
Jiří

doporučit opraváře kimatizace

Příspěvek od Jiří » 23 čer 2014, 22:18

Dal jsem již za opravy klimatizace postupně více než 15 t. Kč (několikrát náplň, napouštěcí a vypouštěcí ventilky, chladič, lepidlo do chladiva a další), nyní dle sdělení posledního opraváře kompresor. Vždy jen chvíli fungovala. Můžete mně doporučit zkušený servis z východu Středočeského kraje nebo z Prahy, který by klimatizaci za přijatelnou cenu opravil, aby již dlouhodobě fungovala bez potíží. Děkuji Jiří

Reklama

logitech

Re: doporučit opraváře kimatizace

Příspěvek od logitech » 23 čer 2014, 22:24

Brno, Tišnov - taky něco doporučte :)
ex Astra G X16XEL

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo » 23 čer 2014, 23:42

mně po domluvě opravoval klimu bundeles z krnova. věděl jsem, že mám špatný chladič, který vyměnil za nový (objednával jsem před návštěvou u něj) a pak mi zjistil, že mi odešla i spojka na kompresoru, kterou měl skladem. vyměnil, naplnil a dodnes naprosto bez problémů... 8)

ale nevím jaký okruh je pro vás ještě přijatelný, kam až chcete dojet ... přecijen krnov není úplně poblíž brna ...

Jiří

Příspěvek od Jiří » 01 črc 2014, 22:18

Po dlouhém hledání zkušených opravářů klimatizace na internetu, telefonicky a nakonec i po osobní návštěvě jsem se nakonec rozhodl pro opraváře na www.asaadamek.cz, který mně přesvědčil, že klimatizaci, jejímu provozu, vyzkoušení těsnosti a její opravě rozumí. Po opravě a vyzkoušení se ozvu.
Mimochodem zkušenosti s klimatizací a jejich opraváři jsou uvedeny na
http://www.caravan24.cz/articles.php?article_id=286

Odpovědět