Tak mi to u romanaK neberou...
Muj mechos se ozval, ze to ani po vycisteni netlaci.
K otazce, jestli menil cidlo tlaku oleje za puvodni. Ano, to byla prvni vec, kterou udelal. A pak misto nej nasrouboval mechanickej tlakomer, kterej ukazal 0.
Takze bud jsem koupil motor s vykradenym olejovym cerpadlem, nebo uz nevim.
Jeste nekdo mate tip na slusnej servis v Brne?
Diky
Z19DTH ztrata tlaku oleje nebo spis zadnej tlak oleje
Re: Z19DTH ztrata tlaku oleje nebo spis zadnej tlak oleje
99' Astra Caravan 1.6 16V
- Reklama
-
Vieš ty vobec čo bolo včera za den,tappaja píše:Tak mi to u romanaK neberou...
Diky
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Jenze ja jsem uz 4 mesice bez auta
Proto to nahanim po vsech certech.
Motor musi zase ven, sundat vana, sundat olejovy cerpadlo, zkontrolovat proc to nejde. Olejovy cerpadlo pouzit ze staryho motoru, novy kupovat nebudu jen tak. Podle dotazu v ruznejch Opel servisech bych byl asi prvni v republice, komu to odeslo. A evidentne, kdyby to odeslo pri provozu, tak by ten nove koupenej motor musel bejt vylagrovanej, coz neni, bezi krasne, nic neklepe, nerachoti.
Takze bud nekdo cerpadlo vykrad, nebo nevim, kde je problem. Nezda se mi, ze by se moh ucpat nejakej mazaci kanalek, ze by to cerpadlo neprotlacilo ani kapku oleje...
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Motor musi zase ven, sundat vana, sundat olejovy cerpadlo, zkontrolovat proc to nejde. Olejovy cerpadlo pouzit ze staryho motoru, novy kupovat nebudu jen tak. Podle dotazu v ruznejch Opel servisech bych byl asi prvni v republice, komu to odeslo. A evidentne, kdyby to odeslo pri provozu, tak by ten nove koupenej motor musel bejt vylagrovanej, coz neni, bezi krasne, nic neklepe, nerachoti.
Takze bud nekdo cerpadlo vykrad, nebo nevim, kde je problem. Nezda se mi, ze by se moh ucpat nejakej mazaci kanalek, ze by to cerpadlo neprotlacilo ani kapku oleje...
99' Astra Caravan 1.6 16V
-
Keby bol bez čerpadla tak by asi moc dlho pekne nešiel, otazka minut a bol by šmitec z motoromtappaja píše: A evidentne, kdyby to odeslo pri provozu, tak by ten nove koupenej motor musel bejt vylagrovanej, coz neni, bezi krasne, nic neklepe, nerachoti.
Takze bud nekdo cerpadlo vykrad, nebo nevim, kde je problem.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957