Zprovoznění Opel Astra 1,7 DTI
Zprovoznění Opel Astra 1,7 DTI
Kluci mám doma Opel Astra 1,7 Dti ,55kW. Bohužel byla vykradena a to hlavní část počítač.Teď jsem koupil tu samou pojízdnou Astru v německu a chtěl bych počítač přehodit do mé.
Takže otázka zní: Co vše mě čeká,??Jde mě hlavně o to aby si rozuměl počítač s klíčkem ......
Až zprovozním svou bude ta dovezená Astra na prodej.Je to r.v. 2001,najeto 229000 km,kombi,klima,el. zrcátka,el. přední okna,vyhřívané sedáky,ostřikovače světel,přední mlhovky,CD radio s ovládáním na volantu,zásobník na CD.......
Díky za každou radu
Takže otázka zní: Co vše mě čeká,??Jde mě hlavně o to aby si rozuměl počítač s klíčkem ......
Až zprovozním svou bude ta dovezená Astra na prodej.Je to r.v. 2001,najeto 229000 km,kombi,klima,el. zrcátka,el. přední okna,vyhřívané sedáky,ostřikovače světel,přední mlhovky,CD radio s ovládáním na volantu,zásobník na CD.......
Díky za každou radu
- Reklama
Re: Zprovoznění Opel Astra 1,7 DTI
Neviem,ja som ta moc nepochopil.Co myslis tym pocitacom?
RJ,alebo display?
RJ,alebo display?
Řídící jednotku co je přidělaná nad motorem ......
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jednotku s immobilizerem a čipem na tvůj vůz tu mám -cena 6000,-
Namontuješ a jedeš.
Namontuješ a jedeš.
Díky za nabídku,škoda že nebyla dříve teď už mám doma celou Astru tak si to zní vezmu ....Jen potřebuji vědět co mě čeká po namontování a následné napojení na mojí elektroinstalaci .....denny píše:Jednotku s immobilizerem a čipem na tvůj vůz tu mám -cena 6000,-
Namontuješ a jedeš.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Namontuješ jednotku,pak vyměníš immobilizer\je okolo spínačky\,vyměníš čip v klíčku a jedeš.
Časem by to asi chtělo změnit data dle tvého VIN\nejlépe pomocí Tech2 přes SPS\ale není to akutní.
Nejlepší by taky bylo,abys věděl i security code od vozu ze kterého ta jednotka,immo a čip bude,protože bez sec data nezměníš.
Časem by to asi chtělo změnit data dle tvého VIN\nejlépe pomocí Tech2 přes SPS\ale není to akutní.
Nejlepší by taky bylo,abys věděl i security code od vozu ze kterého ta jednotka,immo a čip bude,protože bez sec data nezměníš.
Takže nemusím nikam na přehrání ŘJ nebo tak něco???denny píše:Namontuješ jednotku,pak vyměníš immobilizer\je okolo spínačky\,vyměníš čip v klíčku a jedeš.
Kde dohledám ten security code ?? Když to neudělám stane se něco??
-
Zaleži koľko klučov maš k tomu druhemu autu, ak iba jeden tak si potom pekne v p.... ked ho stratiš. Ofiko zistenie security kodu pride na cca 45,-é ale asi iba pre majitela auta.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Od té Astry z německa mám dva klíče ......jerry mouse píše:Zaleži koľko klučov maš k tomu druhemu autu, ak iba jeden tak si potom pekne v p.... ked ho stratiš. Ofiko zistenie security kodu pride na cca 45,-é ale asi iba pre majitela auta.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Přehrání softu bez sec nelze,ale pokud máš dva klíče,tak máš dva čipy.Zkopírování čipu umí taky každej klíčník,jen se to sec nedovíš.
Pokud nepřehraješ soft pomocí SPS,zůstanou v jednotce data toho vozu včetně VINu a bude to jezdit s jiným\tobě neznámým\ security code.Ale to ti asi nevadí.
Od svého vozu security znáš?Pokud ano,tak nechat jednotku odhlásit není problém a nahrát na tvůj sec taky ne.
Pokud nepřehraješ soft pomocí SPS,zůstanou v jednotce data toho vozu včetně VINu a bude to jezdit s jiným\tobě neznámým\ security code.Ale to ti asi nevadí.
Od svého vozu security znáš?Pokud ano,tak nechat jednotku odhlásit není problém a nahrát na tvůj sec taky ne.
Tak jsem se rozhodnul že Astry prodám... Vedou mě k tomu dva důvody a to nemám na to čas a hlavně teď potřebuji MPV/dodávku ......
Takže prodám 2x Opel Astra G kombi,motor 1,7 Dti,r.v. 2001 a 2002.
První Opel Astra (2001) dovoz D,německé doklady možno přihlásit,je plně pojízdný.El. okna,klima,el. vyhřívané sedáky,org.CD s ovládáním na volantu,ostřikovače světel,přední mlhovky,2x klíče.Najeto 229800 km.
Druhý Opel Astra (2002) schází řídící jednotka(do poslední chvíle plně pojízdné),nová převodovka a spojka,dvě sady kol-zimní na plechu ,letní na alu 16",sportovní podvozek ,výbava jako u té první Astry mimo vyhřívaných sedaček.
Cena za obě 55000,- Kč
Takže prodám 2x Opel Astra G kombi,motor 1,7 Dti,r.v. 2001 a 2002.
První Opel Astra (2001) dovoz D,německé doklady možno přihlásit,je plně pojízdný.El. okna,klima,el. vyhřívané sedáky,org.CD s ovládáním na volantu,ostřikovače světel,přední mlhovky,2x klíče.Najeto 229800 km.
Druhý Opel Astra (2002) schází řídící jednotka(do poslední chvíle plně pojízdné),nová převodovka a spojka,dvě sady kol-zimní na plechu ,letní na alu 16",sportovní podvozek ,výbava jako u té první Astry mimo vyhřívaných sedaček.
Cena za obě 55000,- Kč